Gizemlimmio merve0128 Vajinal ultrasonla duydum ben miniğimin kalp atışını. Çekinecek hiç bir şey yok. Zaten girişten bakıyor doktor bebeğe zarar verme gibi bir durumu olamaz. Ama daha haftanız çok yeni doktor beklemek isteyecektir bu hafta duyamazsanız bile vajinal ultrasonla bakmaz diye düşünüyorum . Ben 7+4de vajinalle duydum.
Aksoytetik merve0128 sen içini ferah tut her zaman. Gittiğinde duymazsan bile üzüntüyü kapılma çünkü net şekilde 8.haftada dinliyorsun. Sadece karnını sev ve rabbime dua et🙈😍🙏
TugceTok06 merve0128 duyulabilir ama genelde vajinal muayanede belli olur daha erken annesi bekle azz bizim oğlan 6 haftada kesede bile gözükmüyodu 8. Hafta da gittigimda kalp atışını duyduk.
merve0128 TugceTok06 beklemek yoruyor insanı inşallah hayırlısıyla erkenden duyabiliriz bakalım doktor ne dicek
Hira_meyren Canim benim şu an adet tarihime göre 8 haftalık olmam lazım ama bebek geç donllenme olmuş dedi doktor şu an 6 haftalık görünüyor cuma günü ben duydum kalp atışlarnu doktorum yeni oluşmuş dedi kalp atışları
selin4141 merve0128 duyarsın sıkıntı etme o sesi duyunca her zaman görmek iyi olduğunu bilmek istiyorsun inanki ultrason cihazını satın alasim vardı 😅😅😅 ama hareketlerini hissedince çok rahatlıyorsun şuan 29.haftadayim o vurdukça canım yansa dahi ben seviniyorum