Kızlar ben özlem gültekine gidiyordum cuma günü sorun yaşadık kendi iş yerimiz var eşimle birlikte çalışıyoruz ben dükkanda duruyorum cuma günü randevu saatimde eşimin bankalarda çok işi vardı bana biraz erken götüreceğini söyledi bende 1 saat erken gittim muayenehanede hiç hasta yok 2 gebe olduğunu yarım saat 40 dk sonra alabileceklerini söylediler benim randevum 3 teydi ben 2 de gitmiştim tamam dedim bu arada virüs muhabbetinden dolayı babaları almıyorlardı çıkarken bi erkeğin içeri girip ultrasonda odasına girdiğini gördüm sordum ben sorunca hemen kıvırdılar yok muayene de alıyoruz diye madem öyle bize niye haber verilmedi sonuçta eşim hiç gelip ultrasonda canlı görmemişti yalan olduğunu anladım torpilliydi onlar belli moralim bozuldu neyse çıktım 2:40 da geri geldim içerisi çok kalabalık olmuştu bir sürü anne vardı sordum ne zaman alacak diye hala 2 kişi var dedi bende iyi kendi randevu saatimde girerim dedim beklerken bakıyorum 5-6 kişi aldılar benim randevu saatimde başkasını aldılar hadi dedim çıksın çağırırlar bi baktım başkalarını almaya devam ediyorlar benim randevu saatim geçmiş hala bekliyorum sinirlerim bozuldu çıktım ağlayarak eşimi aradım yaptıklarını anlattım boşver daha iyi doktorlar var onlara gideriz dedi beni arkadan telefonla aradılar sorun mu var diye anlatıyorum beni suçluyolar bide sinirlendim bağırdım çağırdım kapattım resmen işi ticarete dökmüşler varsa tavsiye edeceğiniz iyi bi doktor önerilerinizi alıyım kızlar