ebrareylul3227 Kızlar bugün tam 10 gün oldu ama hayla ne gülebiliyorum ne öksürebiliyorum karnım içi geriliyor sanki ve çok ağrıyor iç dikişlerim bukdr uzun sürmesi normalmi ya daha yataktan rahat bir şekilde yatıp kalkamıyorum bile yan dönemiyorum çok zor ya
Desire34 ebrareylul3227 geçecek az daha sabır öksürük gelince su için hemen yanınız da pet şişe su bulundurun bol bol için ayrıca doktordan fitil isteyin rahatlatır
Bbee2929 ebrareylul3227 benimde 10 gün oldu canım evi bile süpürüyorum 4.cu günden sonra düzelmeye başladım hafif oksurebiliyorum hapsiramiyorum ama. İkınma hisside gelmeye basladı. Bunyeden bünyeye değişiyor bence azcik daha sabırlı ol iylesirsin inş kuzum
Elininanasi ebrareylul3227 canim dikkatli ol hapşirirken oksururken.herkesde oluyir geçecek bir dur7mdur.çok eģilme dikkat et kendine.daha yenisin.hala sağalmamiş o yara.boyle olmali.ama çok yatma.bol bol gez ki iyileşesin.yatarak daha da kòtüleşirsin.bide su gecirme enfeksion kapilar yiksa
Gelincikkk ebrareylul3227 çok normal benim kaç gün sürdü bilmiyorum ama 15 günden fazla bı kesin herkesin iyileşme sürece bir değil sürünerek kalkıyordum bebeğimi almak için ve şuan 6 aylık bebeğim 12 haftalıkta gebeyim bı sıkıntı yok Allah’a şükür inşallah hiç sıkıntı yaşamadan karnımdaki evladımıda kucağıma alırım 😊🙏
Deleted5544 ben 3-4 günden sonra kendim yatıp kalkabildim öksürüp gülme de 6. günden sonra düzelmisti sizinki biraz fazla uzun gibi geldi ama her vucudun iyileşme süreci farklı olabilir tabi
Elininanasi Deleted5544 nesi fazla ki hanimefendi?Siz 3 gune iyileşmisiniz ne guzel boyle moralmi verilir?10 gun fazlami? son 1 ayda iyileşe biliyor insan. en çok Siz 10 gune fazla soyledinizse daha ne diyelim
Deleted5544 Elininanasi yazdığımı anlamakta zorlandınız galiba. iyileşme süreci kişiden kişiye göre değişir yazdım zaten
ebrareylul3227 Elininanasi tamm canım çok sağol Bol bol yürüyorum iylesmek için bide canım neler yedin acaba doğumdan sonra ben şuan kabız olmaktan korkuyorum onun için sdce çorba yiyorum yoğurtlu 10 gün oldi yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
nil_sugra ebrareylul3227 canım benim sezaryen sonrası ne kadar yatar ve hareketsiz kalırsan o kadar uzun süreli sıkıntı yaşarsın. Dikişlerin sızısı 1 ay kadar sürer zaten bu da çok normal bir durum.
yba ebrareylul3227 normal canım benimde öyle olmuştu. İyileşme süreci kişiden kişiye değişir ama 3 günde kimse eski haline dönmedi emin ol. 🌷