Essi Kizlar merhaba öncelikle konuyla ilgisi olmadigi icin özür dilerim. Istanbulda en iyi doktor kalp ve damar cerrahisi bilen var mi anadolu yakasinda ve sgk anlasmalimi. Lutfen yardimci olurmusunuz.
irva Essi Ben medipointe gidiyorum.Göztepe tarafında.Kendisi işinde uzman ve baya ünlü bir doktordur.Aile doktorumuz olduğu için bende ona bağlandım.İlgisi alakası her şeyi mükemmel.Telefondan da iletişime geçebiliyoruz kendisi ile.
Dumannn Essi siyami ersek 👍🏽 Benim teshisimi birtek orasi koyabildi. Ben kardiyologa gidiyorum doktorum aysun erdem.
Unlukacar Kartal Koşuyolu kalp hastanesine de gidebilirsin özelden ziyade alanın da uzmanlaşmış devlet hastanesi burası
Snmhsn Annem uzun zamandır kalp hastası ve siyami erseğe gıdıyor bı cok doktorun tanı koyamadığını burada buldular çokta şükür şuan bi rahatsızlığı yok denecek kadar ilerleme kaydettik
Merdgn Essi Rica ederim canım, randevu bulabilirsen Nihal Özdemir’i çok ama çok gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisiyle çalışmışlığım var, muhteşem doktordur 😊 Geçmiş olsun ❤️