Herkes gibi ve bende doğurdum.Biz bugun 37+4 haftalik olmustuk.Benim 2 gundur karnımda agri var zannediyordum ama megerse sanciymis.Bugun sabah esim ozel hastaneye muayene gidelim ama biz dogumu sehir hastanesi dusunuyorduk.Sonra saat sabah 11 gibi ozel hastaneye son kez diyekontrole geldik .Ve benm sancim yok nisan yok sadace karnim agriyor doktor muayene etti dogum baslamis ve 3 4 cm aciklik var dedi.Hemen doguma alalim dedi.Bizde sehir hastanesine gidecegimizi soyledik.Doktor gec kalmadan gidin dedi.Biz esim ile bir stres ile eve ugrayip ben bir dus aldim.Esyalari aldik ve sehir hastanesine gittik .Sonra bnm sancım arti.Oradaki muayenede aciklik yeni deyip bni eve gonderdiler.Esim ile dedik hic bir sey cocugumuzdan onemli degil ozele gidip dogum baslasin dedik cunku 2 kere bakildigi icin benm agrilarim cogalmisti.Sonra tekrardan ozele geldik.Ve doktor açıklık iyi ama sancı cok deyip saat 1 gibi dogum hızlansın diye suyumu patlattilar.Ve o an anladım ki bugun doğum yapacağımi.Doktor suni sancıyı verip suyu patlatti.Ve sonra benm sancilar cekilmez olunca epudural takti Ve ben artik bekliyordum dogum gerceksiin diye.Ben oglen 1 den aksam 10 a kadar bekledim ama epudural takılinca sanciyi cok hissetmiyordum. Aksam 10 da doktor tekrar muayene etti Ve dogum basladiğini soyleyip yatagi catala cevirdiler.Ve saat 22.35 de pasamizi kucagimiza aldik.Simdi o uyuyor bende onu izliyorum. Size sadace tavsiyem anlatilan kadar zor degil normal doğum sadace biraz sabir ıstiyor herkese kolay dogumlar nasip etsin rabbim inşallah. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.