emine0707 Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde sgksız yadaözel sigortayla doğum yapan var mı ? Benim özel Güneş sigortam var sadece sgksız da bakılabilir sgksı olmadan doğum yapan var mı ? yaptıysa hangi doktor da doğum yaptı ?
SedanurKPN emine0707 SGK nız olmasa bile analık hakkınız var sgklı gözükmeniz gerekiyor hastaneye ısrarla belirtin bunu
Suzi-1992 Aynurrrr ben de oraya gidiyorum ama doktorum farklı yerde sultangazi de . 500 evler şafakta doğum yapıyor. İkinci bebeğim ikinci sezeryan olucam sezeryana 2.200 TL dedi
emine0707 Smyyetrkeri ben randevu alıcam da nasıl aldınız arayarak mı yoksa internet sitesinden mi birde sgksız muayene ücreti nedir ben ona göre alacağım da randevuyu
Suzi-1992 Aynurrrr ben de yeni sordum sayılır . Benim doktorum farklı yerde diye mi öyle acaba 2.200 dedi
Deryadgm Aynurrrr benim doktorum da 500 evler Şafakta doğum yaptırıyor ama kendi muayenehanesine gidiyorum kontrollere
emine0707 SedanurKPN analık hakkı için devlette bi kaç kez muayene oldum ama bi yerden kayıt açmam gerekmez dimi sistemde gebeliğim gözüküyordur 32 haftalık gebeyim pazartesi gidicem özele inşallah