Birannebirbebekk 8.Aydaki anneler el ayak durumunuz nasıl yanma oluyormu benim ayak ağrılarım çok fazla , ödem de başladi
Bktbll Birannebirbebekk benim canım ellerim ayaklarım yanıyor gece kramp giriyor bende henüz ödem başlamadı hergğn yatmadan bir tane madrn suyu içiyorum kramp girmesi düzeliyor
GulcanYvz Birannebirbebekk bir şeye çok üzüldüğünde de oluyor bence 25.haftada bebeğim biraz geri kalmış diye öğrendim o hafta hep uykuda bacak kramplarıyla uyandım sonra toparladım kendimi düzeldi ağrılar kaldı baldırlarımda doktora dedim magnezyum yazdı onu kullandığımdan beri maşallah çok iyiyim 30 +2 olduk
Mircet Birannebirbebekk bende de aynı şikayetler var hatta dün gece acile gittim ellerim o kadar şişti ki bütün testler nts alttanda baktı herşey yapıldi hiç bir sorun çıkmadı bol su iç dinlen dedi cidden çok dikkat ediyorum 2 litreyi geçin su içiyorum fakat yinede oluyor
buseyusuf27 Birannebirbebekk 😒🥵 ben 6.aya grcem sımdıden basladı ayaklarımda yanma sureklı soguk su ıle yıkıyorum uzatıyorum sısmesın dıye dolasıyorm flan son aylar napcam bılmyorm 🙄 allah yardımcımz olsun
Birannebirbebekk Bktbll evet kramp için bende maden suyu içiyorum daha bir kez başıma geldi uykuda neye uğradığımı şaşırdım korkunçtu, ama ayak ağrısı topuk ağrısı geçmiyor buz koyuyorum sadece ne yapacagimi şaşırdım
Bktbll Birannebirbebekk benimde gece bi anda iki bacaklarımdan ayağıma kadar kramp girmişti nerdeyse aglıcaktım 😔 agrılar yanmalar evet gecmiyor bende sürekli soğuk su tutuyorum 10 dk geçiyor sonra gene başlıyor ödem içinde günde en az 2,5 lt su içiyorum canım ödemim olmadı suana kadar ama bakalım
Birannebirbebekk GulcanYvz magnezyum kas için iyi gelirde bu el ayak yakmaları huzursuz bacak sendromu nasıl geçer bilmiyorum
Hcrsrknilay14 32 haftalık olduk benimde elim ayağım ateş gibi birde ödem başladı bol su içiyorum soguk suyla yıkıyorum sabahları ayaklarımın üstüne ilk basarken sanki balona basıyor gibi oluyorum 🥺🤷🏻♀️
Angelsmom Haftadayım sadece elim ayağım yansa her yerim yanıyor bacaklarıma kramplar giriyor. Kuyruk sokumu acısından yan oturuyorum. Rabbimin verdiğine şükür diyorum sabrediyorum. Ana olmak hiç kolay değil, doğuma kadar ya sabır çekeceğiz artık 😊
Miniminikuss Birannebirbebekk bnde de aynı sorun var kuzum cayır cayır yanıyırm ayak topuk agrısı bnı bnden alıyor 😓sureklı duş almak zorunda kalıyorum Allah yardımcımız olsun ınsallah 🙏