tugce0606 32 haftalığım artık uyuma sorunu başladı sabaha kadar dön dön duruyorum sabaha karşı uyuyakliyorum. Nasıl ne şekilde rahat uyuyabiliyorsunz sizler
Kelebek1_ tugce0606 35 haftalığım uykular haram oldu sıcak desen cabası sağ dönüş yok sola dönüş yok anca uyku bastırıyor bayılıp gidiyorum uykuya resmen öyle dalıyorum ne formülü ne çözümü yok allah yardımcımız olsun
tugce0606 Babyy1S 🤭 evet ya ama artık sırt üstü kesinlikle yatamiyorum bebek geriyor karnımı 23 ten sonra yatamadım . Ayy şimdide sağa dönüyorum karnım sağa baskı yapıyor sola dönüyorum sola baskı 😔
tugce0606 Kelebek1_ Aminn inşallah canım aynen valla ev baya serin benim Allahtan pencere açsam üşüyoruz bile yani.. tek sıkıntı karnımın gerilmesi aslında kocaman bir göbüsum de yok anlamadim
tugce0606 Tatlisannedilekk ah ahh kesinliklee ya 3-4 anca bende. Nereye dönsem bebek oraya ittiriyor gibi
cptrhb tugce0606 Her sabah 5 te bel ağrısıyla uyanıyorum ama sanırım yatağımdan dolayı koltuğa geçiyorum sert diye orda uykumun devamını uyuyorum.
Kelebek1_ tugce0606 ay evin serin üşümek mi ne mutlu sana ya benim ev yanıyor alev alev gerginlik sertlik bende de oluyor adet sancısı gibi ağırlar da başladı allah yardım etsin bize 🙏🏼
Sude_uzum01 tugce0606 cok sıcak Adana 🥵 sağa sola dönüp duruyorum sürekli lavabo ihtiyacı oluyor sabahı sabah ediyorum 🤷🏻♀️
tugce0606 Kelebek1_ aynen kuzum Amin inşAllah ya güzel şekilde atlatalim sağa sağlim kavusalim minişlerimize insallah 🤲🏻🤲🏻
ek-istanbul tugce0606 ben normalde çok uyuyan biri değildi hamilelik beni uyku manyagı yaptı sıcakta olsa ne olursa olsun uyuyorum gece bi yatıyorum 12 gbi öğlen 11 e doğru uyanıyorum 37 haftalıkta hamileyim hepte böyleydi. Allahım hepimize böyle uykular nasip etsin çünkü şimdi uyku zamanımız
tugce0606 ek-istanbul aynen birde herkes diyorya uyu uyu fırsat buldukça uyu diye ben uyusam bile uyuyamam erken kalkmam gerekir çok geç saate kalmamam gerekiyor gecelerinde bu sekilde yeni yeni uyuyamama sorunu çıkınca çok değişik oldum 😔
ozgesk Eşlerinizle yatakları ayırın 😀 bende uyuyamıyordum şimdi mecburi sebeplerden ayrı yerlerde uyuyoruz. Ve gerçekten uyuyabildiğimi farkettim😀
tugce0606 ozgesk Allah Allah ondan mı diyon🤣 geçen hafta korona testi verdi sağlıkçı kendisi birkaç gün ayrı yattık yok oda çözüm değil onunla alakalı değilmiş yani🤣
Hashasim2020 24 haftalığım sıcaktan uyuyamıyorum bütün gece dönüp duruyorum sanki ayak tabanlarımdan ateşler çıkıyor ıslak havlular bağladım soğuk pet şişeler koydum hiçbir işe yaramıyor maalesef hatta havluyu bile ısıttı ayaklarım🤣
tugce0606 Hashasim2020 ya evet yaa yataktayken mesela dönerken sağa sola bi sıcaklık hissediyorum korkarak bakıyorum idrar falan mi kaçırdım diye 🤣🤣 yatak sıcacık oluyor dönerken de hissedince