Bernagokhan Kızlaaar merhaba. Baya düzenli besleniyorum günlük 2 haşlanmış yumurta muz soda meyve süt aksatmadan yiyorum ama bebeğim 1600 gr doktor geriden geliyor dedi kan akışına filan baktı enfeksiyon testi ama hiçbir olumsuzluk görmedi alır mı bu haftadan sonra kilo
ZynpynZ Bernagokhan genetik olabilir mi acaba? Bizde de tam aksi oldu hatta doktor şekerden şüphelendi diyet yapmamı fln söylemişti. Şekerim de çıkmadı meğerse eşim de kilolu doğmus sonucu genetiğe bağladık ben de böylece rahatladım. Siz yeterince sağlıklı besleniyorsanız kafanıza takmayın bence. Her bebek farklı oluyor.
Angell9453 Bernagokhan genetik anne babadan gelir beslenmeyle alakası yok kesinlikle ben mesela cok Düzensiz besleniyorum asla yumurta yemem kokusuna dahi gelemem 🤦♀️ peyniri hergün yemem haftada 1 veya 2 gün yersem yerim vs vs ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor.. Eşim 4200 doğmus ben 3850 doğmuşum.. Doktor da öyle diyor yapı meselesi canım kesinlikle
elifhd Bernagokhan benim 33. haftada 1800 dü normal dedi dr bence sıkıntı yapma zaten bu haftalarda almaya başlıyormuş kilo
Sedaamm Bernagokhan asıl bu haftalardan sonra hızlı kilo alım başlıyor canım benim 32de 2248 di salı 34 oluyorum hiç canını sıkma her bebek aynı olmuyor
Ogrtmn34 Bebeğin kilosunu etkileyen şey sadece beslenme değil genetik olarak çok etkili anne ya da babanın kilolu dünyaya gelmesi çocuğuna da etki ediyor asıl ,32.haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar
Bernagokhan Ogrtmn34 herkes öyle diyor 32.haftadan sonra hızlı bir şekilde alıyorlarmış inşallaaah öyledir 🙏🤗
Bernagokhan ZynpynZ eşim ve minyonuz öyle iri ve çok uzun değiliz genetik olabilir evet altında bir sağlık proplemi olmasında sağlıklı olsun zayıf olsun
Hcrsrknilay14 30 da 1500 gramdı şimdi 32 olduk Çarşamba kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu merak ediyorum
Eminecetin Haftada 1200 kg du doktor geriden geliyo dedi benim de baya moralm bozuldu. Olsa olsa bneim de 32 de 1600 olur:/
KubraYLMZ Anne baba faktöru de var kilo işinde ben de 32+6 yım dün rapor almya gittim 2.100 olmuş uyumlu bir sıkıntı yok dedi arkdasimin yine aynı haftada 1.800 ona da doktoru gayet iyi diyor