Seray123 Hanımlar hastane icin canta alıcam nerden alayım tavsiyeleriniz var mı fiyatları ile beraber yazarsanız sevinirim😊
miskiamber Seray123 bag mori den aldım baby bag yazıyor üstünde hastaneye giderken falan eşyalarını koycam içi baya büyük günlük için kullanılmaz bir yere giderken çok eşya alcagınız zaman kullanılır çok begendim çok kaliteli
ozlmnhl Seray123 ben hastane çantamı orta boy valiz yaptım ve eşyalarımızı amca aldı 🙈 anne bebek çantası için ise trendyoldan elele markasının bi çantasını aldım 170tl
Deletedmom399 Seray123 canim ben anne bebek çantası adı altında olanları pek sevemedim bana kaba ve hep aynı geliyor. Adidasin sırt çantasını aldım büyük ve kullanışlı görünüyor. Beklenti meselesi sanırım ne istediğinle alakalı bence canta olayı.
Ecemyldz https://instagram.com/canta_markett?igshid=12ucx9nddiwte Burdan aldım 135tl ye kargo dahil çanta çok kaliteli ve geniş 🙂
gulumse0611 E bebekten aldım bnde 150 tl idi indirimde 90 a aldm gri renkte güzel duruyo günlük yaşamda bile kullanılır gibi 🤗
Akg miskiamber aynen bnde bagmori den aldım ama dediğin gibi büyük geldi bana da fotoda pek öyle durmuyor. Ben birde orta boyutta bebek çantası aldın fisher price dan. Ama sence o bagmori yi hastane için sırf bebek eşyaları koysak sığar mı acaba yeterli olur mu?
miskiamber Akg bence sadece bebegin eşyalarnı koyarsan yeterli olur baya büyük çünkü kendi eşyalarını da başka bir yere koyarsın. Rahat sığar
Elisss4016 Ben trendyoldan papyonkids butiğinden aldım 90 liraya pembe ve gri renklerinde gayet hoş ve kullanışlı bakabilirsiniz trendyola 🥰
Ssss4848 Seray123 valizim vardı kendime onu kullanacam gittigidiyordan anne bebek bakım çantası sipariş verdim 70 tl