Momnurse
Bu listeyi eşimin Eşyaları kolay bulması için yapmıştım işinizi görür umarım
hastane çantaları:
Nıke sırt çantasında olanlar
Birer tane 10lu hastane çıkışı
15 tane 0 no bez
Alt açma Örtüsü 5 tane
1 molfix izotonik ıslak mendil
1 tane unıbaby ıslak mendil
Biberon
Mama
Bu çantayı bavul açmakla uğraşmayalım diye ilk lazım olacaklar için ayırdım hemşire penye battaniye de istedi ben takımları müslinle yapmıştım bilginiz olsun onun haricinde ameliyathaneye girerken sadece setleri verdik
Mustela çantasında olanlar:
Süt sağma makinası
Göğüs ucu kremi
Gümüş kapak
Göğüs pedi
Süt saklama poşeti
Bavulda olanlar bebek tarafı
2 tane 5 Li
2 tane 10 lu
2 havlu
2 tane 5 Li
2 tulum
1 er alt üst
1er üst
2 penye battaniye
Çorap
Bez
Islak mendil
Alt açma Örtüsü
Kirli poşeti
Mustela yağ, pişik kremi, şampuan
Fazlası olsun eksiği olmasın :) küvöz ihtimallerine karşı da bu kadar aldım ama küvözde sadece müslinle kundak yapmışlardı ben listeledğim gibi hepsini yıkayıp ütüleyip kilitli poşetlere koydum çok derli toplu oldu korona sürecinde özellikle temasları olmadı kıyagetlerin yoksa aksi halde eve gelince hepsini yıkamak zorunda kalacaktık kesinlikle hepsini takım takım kilitli poşet yapın hem şeffaf içinde ne olduğunu görürsünüz hem birini alırken biri yere değmez. Sonuçta bu hastalık çok hassas hastane çalışanlarına eşyalarını veriyorsunuz ben direkt kilitli poşetle verdim Bebekleri giydiren hemşire ablamızdan başka temas olmadı Kıyafetlere yoksa hasta bakıcı 2-3 kez değişti hazırlayan başka isteyen başka indiren başkaydı
bazı yerlerde yıkandıkları için yanıma havlularını ve bakım malzemelerini koydum ama siliniyormuş yıkanmayacaklarmış onları kullanmadım
Not: eğer erken doğum riskiniz varsa kendinize şampuan traş bıçağı havlu koyun belki hastanede duş almanız gerekebilir
Kendime aldıklarım
2 alt üst kısa kol pijama
1 tane uzun kol pijama
Terlik
Baş Örtüsü
Atlet
Havlu
Kilot
Ped
Emzirme sütyeni
Kahve
Bardak
Kayısı suyu
Kuru meyve
Termos(Çocuklara mama hazırlamak için)
uzun geceliklerin rahat olduğunu söyleyenler de var ama bana pijama daha rahat geldi oturup kalkarken insan kendini hemen toparlayamıyor çünkü
Uzun oldu ama açıklayabilmişimdir umarım ♥️