Oya48 Arkadaşlar Bugün 16.haftamız oldu benim sağ kasık bölgemde arada taç gibi bir şey oluyor bu bebek mi okşayınca sertlik gidiyor.birde henüz cinsiyeti öğrenemedik sağ taraf erkek sol taraf kız diyorlar bu doğru mu sizce
Ozgecetindag Oya48 ben 22 haftama giricem ve aralıklarla oluyor sertlesme senin haftalardaykende oluyordu kendini bi yere topluyor bebiş oda serleştiriyor karnımızı :)
Oya48 Ozgecetindag ben 14.haftada hissetmeye başladım dr danıştım o bebek değil başka bir şey dedi aklım karıştı o gün bugün
Ozgecetindag Oya48 banada bebek dedi herkes fsrklı söylüyor canım gaz birikimde olabiliyor oda bagırsakları sertlestiriyor falan birsürü sebebi var ama yinede görüş doktorunla en net o bilgi verir
Oya48 Ozgecetindag gaz olması imkansız böyle bir gaz birikimi hiç görmedim bence şimdiki doktorlar baştan salıyor
Ozgecetindag Oya48 doktorlar sonucta canım birşey diyemeyiz en fazla baska doktora gdilir ama o sertlik bebegin kendini karnına yapıstırmasından oluyor dedi doktorum gaz sisliği sancısı farklı oluyor bende cünkü onla alakasız