0101sevo Kızlar pıhtılaşma problemi olanlar şuan ki iğne sıkıntısı bilirler aynı şeyleri yaşıyoruz. İlk zaman bulamama korkusuyla her yere haber saldık ve bir eczaneden haber geldi doğum yapmış bir kadın elindekileri satmak istemiş ve biz mecburiyetten ve iğne bulamama korkusu nedeniyle 3 kutusunu 600 tlye sattı ve almak durumunda kaldık. Şimdi ben aldım ama Allaha havale ettim bedava aldığı iğneleri bize sattı. Sorarım size nasıl bir vicdansızlık bu üstelik aynı korkula bebeğini kucagına alan bir anne bir kadın pes.
Meriwa 0101sevo bazen herkes siz olmuyor ince düşünmüyor birine de yardımım dokunsun demiyor üzücü durum imkanınız varmışda almıssınız cnm
Aynurr16 0101sevo kullanılmayan ihtiyacı olunmayan ilaçları geri eczaneye verse keşke herkes evde tarihinin geçmesini beklemese bu ne fırsatçılıktır yüzüne tükürseydiniz keşke
Hope8 0101sevo Malesef çok üzücü bi durum ve malesef dünya artık iyilerle dolu biryer değil herkes ne koparsam peşinde vicdan merhamet bunlar kimsede kalmadı. Hani ihtiyacı mı vardır diye düşüncem iyiliğimden ama artık insanlara inanmıyorum ihtiyacı olsa bile bir anneye böyle yapmamalıydı kendi de bir anne olarak çok üzücü cok sizi cok iyi anlıyorum. O para boğazından gecerken umarım aklına siz düşersiniz diyeceklerim bu kadar.
Arsu1661 0101sevo bence eczanedekilerin iş güzarlığıda olabilir direk o kadına da halkına girmiş olmayın 😞 lütfen yanlış da anlamayın sadece o kadının da suçu yoksa boş yere hakkına girmiş olcaksınız DİE söyledim çünkü çok yerde okudum dewletin raporlu verdiği ilaçmış sanırım raporla istediğiniz zaman yok deniliyomuş ama parayla almaya kalksanız alabiliyomışsunuz bunu bi kaç forumda okuduğum için söyledim
Pelin55 Herkes herseyi firsata cevirdi elinde olanlarda ucretli veriyor en iyu o kadının sizi anlaması lazimdi belki paraya ihtiyaci vardir ama bu kadarda hakka girilmez
TugceHakan06 bakanligin el atmasi lazim bu duruma para ile satilmasinin yasak olmasi ihtiyaci olana hekim kontorlu ile recete edilmesi lazim. sosyal devlet anlayisi bunu gerektirir. gercekten cok yazik.
0101sevo TugceHakan06 Bunu bir eczacı yapsa bu kadar dokunmazdı ama aynı duyguları paylaştığımız bir annenin yapması çok üzücü inanın verdiğim para değil sadece düşündükçe onun bunu yaptığına takılıyorum
0101sevo Arsu1661 yok yalnış anlamam tabi okudum bende ama eczacı adam bile çekinmiş bana söylendi ve siz sorunca soyledim falan demiş hatta yani yanlış anlarız diye. Tabi yinede Allah bilir
Arsu1661 0101sevo çok enteresan bi dewirdeyiz kime güvenceğimiZi bile bilemiyoruz allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonra sıkıntı çıkmadan bulursunuz umarım 🤲🏻🌸
prensmusta Yine burada bir postta okumuştum,elinizde iğneniz yoksa,raporunuz varsa hastanelerin acilleri vuruyormuş,zor durumda kalırsanız aklınızda olsun ☺️
0101sevo Anneolmayahasret doğum yapmış birinin raporu var neden parayla alsın ? Erken yapınca elinde kalmış besbelli hesaba göre fazla gelmiş