Dereninannesi Kızlar28+4üm bundan bir kaç gün önce bebeğimin hareketleri çok fazlaydı şimdi ise çok az sizce neden olabilir içime kuşku düştü😯😯😯
1PrensAnnesi Dereninannesi cnm bende olmadı ama uyurken çok fazla yatakta dönen annelerinki böyle oluyormuş diye duydum bebek büyüdü yeri daraldı çokta dönünce rahatsız oluyomuş
Haticeyildiz Dereninannesi bizi korkutmak icin yapiyolar bi gunleri diger gunlerini tutmuyoki canlari ne zaman isterse o zaman oynuyolar 😀😀 az da olsa oynuyosa korkma hic oynamazsa hastaneye gitmem gerekir
busraali Bizde 29+4teyiz 2 gündür benimde azaldı bugün acile gittim tedirginlikten duramadım bişey yok çok şükür ama hala az bu haftalarda oluyor sanırım herkes öyle söylüyor
busraali Dereninannesi öle walla belli olmuyor günleri günlerini tutmuyor sıpaların bizi de üzüyorlar böyle 😊
Dereninannesi 1PrensAnnesi bişi söyleyim mi bende gece yatarken ve hatta yatana kadar ha bire bi sağ bi sol dönüyorum bi türlü alışamadım böyle yatmaya heleki benim gibi yüz üstü yatanlar anlar beni
1PrensAnnesi Dereninannesi bak gördünmü o sebepten oluyo kesin ama kalbini ferahlatma adına acile git ebeler baksın bi ultrasondan 💙 sonrasında uykuyu düzeltirsin geçer sorun
Dereninannesi Haticeyildiz 🤣🤣🤣 benim zilli bana şimdiden çektiriyor çok şükür oynuyor ama az herhalde ben çelişkide Kaldım