CigdemZeynepAkdeniz Merhaba 21 haftalik hamileyim haftaici detayli ultrasyon'a gireceğim bilgi alabilirmiyim ve detayli cd veriyorlarmis sanirim bebegin hareketlerini görebiliyormusum o cd'de size verdiler mi acaba ?
CigdemZeynepAkdeniz ozgesoy28 Ay inşAllah bana da verirler ya çok güzel hatıra olur zaten telefondan'da cekicez garanti olsun diye😍 renkli dimi ultrasyon canım
Cccsll Gittiğiniz hastaneye bağlı bazı hastanelerde vermiyolar bende 3 hafta önce girdim bana vermediler baştan konuşmak en iyisi
CigdemZeynepAkdeniz Cccsll İnşAllah verirler konuşurum olmazsa zaten telefona da cektircem garanti olsun diye canım 😊
ozgesoy28 CigdemZeynepAkdeniz evet canım bazen bilgisayara takip bakıyorum seviyorum çok güzel bişey 😍😍
CigdemZeynepAkdeniz ozgesoy28 2'li tarama yaptirdiğim doktora gidicem cok iyi biri girerken sorarim artik cd'yi vercekmisiniz video'ya alıp diye cok guzel duygular rabbim herkese nasip etsin inşAllah Kac haftaliksiniz acaba ?
CigdemZeynepAkdeniz ozgesoy28 Ay maşaAllh canım rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin inşAllah bende ogünlere gelirim💕
ozgesoy28 CigdemZeynepAkdeniz inşallahhh canım ben gelene kadar çok çektim sen sağ sağlim sıkıntısız gel inşallah