Misssimsek ilkbaby 33 de başladım. Sikayetlerim o hafta başladı çünkü. Kramp ağrı falan. 37 oldum devam ediyorum
Desire34 ilkbaby her gün 1 tane de soda iç hiç kramp olmaz inş benim olmamıştı bu yüzden magnezyum kullanmama gerek kalmamıştı
minikcasper ilkbaby ben 10. Haftada başladım magnezyuma aaa herkes 30larda başlamışş 😳😳 şikayetimde yoktu halbuki 😳😳
Meriwa Misssimsek işinize karışmak gibi olmasın doktorum bana 35-36 haftada bırak normal doğum kasılmalarını da engelliyormuş demişti sizin sezeryan mı nedir durumunuz bilmiyorum ama bilginiz olsun araştırın isterseniz bazen doktor mağduriyeti yaşabiliyoruz o yüzden dedm canm
Misssimsek Meriwa teşekkür ederim canım bilgi için. Planli sezeryan olu cam zaten o yüzden doktorum biraktirmamis olabilir. Salı günü kontrolüm var yine sorarım doktoruma zaten 2 günlük de hapim kaldı bir daha almayi düşünmüyordum 👍
Purelove46 Meriwa ewet bugün bunu düşündüm ağrıyı gideriyorsa doğum kasılmalarını da engeller yine dr soracağım👍
ilkbaby Desire34 bende iki gündür madem suyu kullanmaya başladım da oda bebeğe çok kilo aldiriyomus diye duydum. Haftasına göre kilosunun ileriye gitmesinden korkuyorum bu sefer
Meriwa Purelove46 ben 28-30 haftada gittim vermedi ilaç yürü soda iç dedi ama ağlıycak konuma geldim cok görümcem doktor benim kadın doğumcu ark aradı 31 haftamdaydım bi kaç marka önerdi 35-36 dedin mi kes dedi o söylemişti açıkcası takip edin derim sizde
Enesalim 15 hafalarda basladim 34 hafdan sonra cok agrin olmazsa kullanma dedi doktorum dogumunu geciktirmesin.Dayanamadgimda iciyorum bacak kraplarim oluyor suan 37 haftaliguz
Desire34 ilkbaby doktor mu söyledi bunu ? Ben hiç bir zararını görmedim bebeğim de gayet sağlıklı oldu çok şükür 🤲🏻