2017 ağustosta evlendik ilk 6 ay korunsakda sonrasın da çok dikkat etmedik işe girmekte anne olmakta istiyordum ama daha yaşım 21 olduğu o kadar okulu bosuna okumadim diye çok ısrarcı değildim. Bir süre çalıştım çıkarıldım o sırada ciddi anlamda düşünmeye başladık fakat 5 ay kadar olmadi sonra ben tam yeniden ise girdim ve evliliğimizin 1 buçuk yılında eşimin kanser olduğunu öğrendik biz bebek isterken önümüze bu kara hastalık çıktı yıkıldık çok zordu çok korktum eşimi kaybetmekten ben öğrendikten sonra çok iyi dr larda muayene olup tiroid kanseri olduğunu öğrendik ve bir nebze rahatladık int araştırın kemoterapi alınmadan çok daha basit tedavi yöntemi olan ölüm oranı %1 bile olmayan dr ların kanser olacaksa tiroid kanseri olalım dedikleri bir hastalıkti😊
Ameliyat+atom ilacı aldı ve atlattık allaha binlerce şükürler olsun ki 🙏 hastalığı ogrendigimizin tam 1. Yılında eşim sperm testi verdi ve o sonuca göre tam 7 dr tüp bebek tedavisiyle olacağını söyledi bize aslında buna kendimizi hazırlamıştık ama yinede zor zamanlar şubatta tedaviye başladım 17 mart 1. transfer negatif 15 mayıs 2. Transfer o da negatif bunları yazmak kolay ama yaşamak umarım deneyimlemezseniz maddi olarak 20 bin tl ve parayla ölçülemeyecek umudumuz tükenmişti ve tekrar tedavi bize daha maliyetli olacak onuda karşılayacak paramız yoktu coronadan dolayi esim calisamiyor ve maas almamaya başlamıştı tedaviyi erteledik bizde anne babamin koy evine gittik bu ay dinlendik gezdik biraz donuste esimin ablasi yigenleriyle deniz falan derken 2 temmuz perşembe tam adetimin 35. Günüydü hiç bu kadar gecikmemişti eşim üzüleceğimi düşündüğünden istemese de zorla test aldık ve eve geldikten sonra nede olsa yok diye hiç düşünmeden yaptığım teste beliren 2. Çizgi şoka girmiştim hemen 2. Test oda kopkoyu ikinci çizgi hayatımda bu kadar sevinç yaşamadım galiba ama inanamadık eşimle kimseye soylemedik 3 temmuz sabahı kan verdim 3 bin küsür beta ama hala inanamıyoruz bugün 4 temmuz 2020 minigimizin kesesini gördük ve artık inandık 2 kişilik ailemize evliliğimizin 3. Yılında minigimiz bize dahil olmaya karar vermisti❤🙏🙏🙏
Ben 21. Ayda gördüm o 2. Çizgiyi görememenin ve daha birsürü şeyin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama hayırlısı böyleymiş yaşadığım herşeye değer 🙏
Allahım a şükürler olsun ki 🙏 nasip etti
Bırakmayın elbet birgün hepimiz kavusacagiz😍
Buradan bir arkadaşım tedavime yardımcı 2 adet gonal-f 450 lik göndermişti allah razı olsun ondan Bende ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum 😊