Htcozy Merhaba kizlar bugün doktora gittim 5+6 haftalik hamileyim ama doktorum 5+4 görünüyo pek begenmedim dedi haftaya bidaha gel duruma göre bakariz dedi morelim cok bozuldu böyle olupta düzelen varmi ? cevaplariniz icin simdiden cok tesekkür ederim
mlsmrtgl Htcozy ayyy ne saçma demiş doktor . Belki geç döllenme olmustur . İki gün geri diye neyi beğenmemiş anlamadım
Annebebe Htcozy bu tarz şeyleri yasayan çok canım belki kanın filan düşüktür tahlil yaptırdın mi son zamanlarda ayrıca doktora gidene kadar 1 hafta boyunca bol bol muz et tavuk ye süt iç inşallah iyi olur
Meriwa Htcozy canm 2 hafta olanlar bile coğu kez yakalıyor zamanını ama 2 gün tolere edilebilcek bişey bence başka doktor arayışına girmelisin sıkma canını hiç bişey olmaz ben 6+2 diye gittim bana 5+4 demişti zamanla son adetine göre ulaşıyor
Efa34 Htcozy canım benim adet tarihine göre 12 gün geriden geliyor. Ama doktorum hiç beğenmedim falan demedi. Kalp atışını falan da 7. Haftada duyduk şükür.
Htcozy mlsmrtgl hic sorma canim valla asiri morelim bozuldu haftaya gelisirse kalp atislarini duyariz dedi ama olmassa duruma göre bakariz artik dedi hic güzel konusmadi yani
Havvacnts Htcozy valla benimde 2 gün geri doktorum gayet normal dedi kalp atışlarını da gördük canım bence sen doktorunu değiştir
Htcozy Annebebe yok canim tahlil yaptirmadim bu dediklerini denicem insallah haftaya güzel haberler aliriz
Merve2016 Benim adetime göre 12 haftalık en küçük 10 haftalık olmam lazımdı doktora gittim 7+4 çıktı neden böyle bir sorun mu var bir şey olurmu dediğimde şuan sağlıklı bı gebelik düşer ölür kalbi durur onu bilemem dedi şuan 14 haftalık olduk
Annebebekkk Htcozy canım doktorun kafası güzel herhalde daha bebek bile değil kan birleşimi ilerde yada geride olması mümkün değil ben 34 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde 6 haftalıkken dr bana 5 dedi şimdide haftasına göre önde gidiyo
Htcozy Annebebekkk aynen bencede kafası güzeldi heralde insallah bende haftaya güzel haberler alırım :(
Bahartesi Htcozy İçinize sinen bir doktor bulana kadar diğer doktorları deneyin. Yoksa bu hamilelik böyle bitmez. Bu arada iki günden gelişme geriliği olmaz.