İlk başta hamileliğimde hiç zorlanmadım. Tek zorlandığım nokta eşimin askeri personel olması ve yanımızda cok olamamasıydı.. Ama çok şükür bu günlerimize.. Gelelim doğumuma 😂 39 haftalık olduğum gün çarşamba günü kontrole girmiştim ve doktorum normal doğumu destekleyen bir doktordu ve kızımı normal doğum olması için bekleyeceğimizi söyledi. Eşim beni doğum için memlekete yollamıştı ve doğumda yanımda olamayacaktı. Doktorum eşim gelebilecekmi diye sordu ve doğumu beklediğini sadece babalık izniyle gelebileceğini söyledim. Doktorumda gel seni muayene edelim eğer çatın iyiyse Cuma günü seni yatıralım ve suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Muayene ettiğinde çatımın müsait olduğunu söyledi. Günü belli edince bende eşime söyledim perşembe gece 23.00 da Siirt’ten antalyaya geldi. Neyse sabah yatış olacağı için 1.30 gibi yattık. Birden içimden birşey patladı gibi oldu eşimde gazın vardır stresten dedi lavobaya gittim geldim yatağa birden bıçak saplanır gibi oldu. Neyse bu ağrı 5 dakikada bir gelmeye başladı kayınvalidemleri kaldırdık hastaneye gitmek için o sırada sürekli yürüdüm pilates topunda zıpladım ağrılar iyice sıklaştı. Birde Meryem ana otu almıştım suya koydum Kayınvalidem Meryem suresini okudu. Annemler aradık annem saat 2.00 de kayınvalidemlere geldi hemen hastaneye cıktık zaten cok yakında 2.15 de hastaneye girdik acilden acil doktoru muayene etti ve açılmam 7 cm olduğunu söyledi tabi ben şokkk hiç durulmayacak gibi bi ağrımda yoktu hemen doktoruna haber verin doğuracaksın dedi hemen 😂 Eşimler yatış yaparken damar yolum açıldı alttan muayene etti ebe ve suyumu patladı artık dayanılmaz ağrılar başladı tüm hastaneyi inlettim ve tansiyonum cok düştü ebem geldi hadi doğuma diye beni doğumhaneye indirdiler ve kendi doktorum güzel ıkınırsan hemen alıcam dedi öyle bi şartlamıştım ki kendimi 2 ıkınmada güzeller güzeli kızım derinim çıktı saat 3 de 🥰 Bizimde saat 10.30 da taburcu ettiler şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor🥰 size tavsiyem ağrıları evde çekin cok kötü yatmakkkkkk ve depend hasta bezi alın cok faydasını gördüm sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarımmmm😊