Zeyneppmuratt Kızlar 1 kere kimyasal gebelik geçirdim ama sonra hiç hamile kalamadım 2 sene oldu acaba tıkanıklık falan olmuş olabilir mi başına gelen var mı böyle bisey?
Sinemarslannnn Zeyneppmuratt canım genelde kimyasaldan sonda daha kolay hamile kalınıyor ben 2 ay sonra kaldım kimyasaldan ötürü olmasa da eşin ve sen bir baktırmanız gerek 2 yıl üzüm süre çünkü
Happybsrn Zeyneppmuratt kimyasal gebelik tüpte yapışıklık olmasına sebep olacak bişey değil bnce…bnde 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bir daha gebelik olmadı senin başka sorunun var mı?
Zeyneppmuratt Sinemarslannnn ben gittim hicbir sıkıntı yok eşim de de bi sıkıntı yok sadece rahim filmi çekilmedi bitek o kaldı
Yesmckmk Ben 3 defa yaşadım aynı şeyi ve düşük yaptım ama benim buna sebep olan sorun troidden kaynaklanıyormuş her defasında düşükten sonradan çok kolay tekrar hamile kalmıştım troid değerlerimi düzeltince yine hamile kaldım ve sağlıklı gebeliğim oldu
Yesmckmk Happybsrn yok canım genetik testlerimize kadar yaptırdık temiz geldi hepsi sıkıntı rahat değerlerimmiş zaten benim ve kimyasal gebeliklerden sonra tine kolay hamile kalmıştım ben şimdi 31. Haftamın içerisindeyim kansızlıgın bile bu şekilde düşük yaptırdığını duydum ben
Happybsrn Yesmckmk bnm de kimyasal oldu bi kere ama daha hamile kalamadım bu kimyasalın bi çok sebebi var galiba.
Happybsrn Zeyneppmuratt eşin sperm testi yaptı mı ? Bnde ovulasyn kullandım iki aydır malesef olmuyor soğan kürü yaptım o bile işe yaramadı kist olmuş yumurtam😪
Zeyneppmuratt vuslatim34 bıkac doktora gittim gerek duymadı gerek yok öyle bisey olacağını sanmıyorum dediler daha sonradan bi tane daha doktora gittim o çekilmelisin dedi ama nasip olmadı bi türlü ben ilçede yaşıyorum burda yok rahim filmi merkeze gitmem gerekiyor bi olmadı yani
Yesmckmk Happybsrn evet çok sebebi var aslında veya sebepsiz olduğu da var peşinden sağlıklı gebelik oluşanda var
Yesmckmk Happybsrn dua et vazgeçme Rabbim hayırlı bi vakit verecektir sana da eminim 🤲🏻Bak ben 3 defa yaşadım aynı şeyi bana da imkansız geliyordu ama Rabbim nasip etti sonun da