Kizlar bugün özele gttim bebeğimin çift yumurta ikizi olduğunu öğrendim bna 8 hftalikken devletteki tek yumurta ikizi olduğunu demişti ozeldeki doktorum bugün çift yumurta ikizi olduğunu söyledi böyle olanınız varmı acaba aranzda🤔

Elif1613 çift yumurta demesinin sebebi meydi canım ilk gittiğinde tek kese vardı dimi..Bende tek kese vardı sonrasında devlette doktora gitmiştim arada zar gördüğü için çift yumurta demişti ama amniyon sıvıları farklı olup tek yumurta olduklarını öğrendik ayrıntılı ultrasondada tek plesanta ıkı ayrı sıvı gorundu..Hala arada acaba çift mi diyorum 🙈🤣 ama tek yumurta yani kafa kafaya duruyolar 🤣 senınkıde ıkı ayrı sıvı olabılır boyle ayrı suları olması daha saglıklıymıs zaten

67380ipek 3. Cnm yok zaten seviniyorum da ilk başta tek yumurta dediler şimdi ozeldeki doktorum cift yumurta tek deil dedi

Mevoo aralarında zar var dedi tek yumurta ikizi değil dedi çift yumurta ikizi dedi ozeldeki doktorum canım

67380ipek evet canım bir oğlum bir kızım var bunlarda ikiz olacak inşallah Allah izin verirse dört olmuş olacak da sağlıklı olsun inşallah da

Mevoo ama ilk gttigim devlet hastanesiydi bugünde özele gttim doktor kendisi gösterdi bunlar çift yumurta ikizi diye tek yumurta ikizi boyle olmaz dedi birde ozeldeki ultrasyonlar devletinkinden çok farklı bilmiyorum vall artık da

Elif1613 dediğim gibi aradaki zardan dolayı oyle demıs olabılır ayrıntılı ultrasonda kesinleşir 🤗

Mevoo bilemiyorum canım ama ozeldeki daha tecrübeli yanilmamistir diye düşünüyorum devlete gttigimde çok daha küçüktü bebekler

Elif1613 sağlıklı olsunlarda artık kesinleşir ayrıntılı ultrasonda 🤗 sağsalim kucağımıza alırız inşallah 🙏🏼

Tek yumurta bir kese de iki tane vardır. Çift yumurta iki kese ayrı ayrıdır. Ultrasonda bunu anlayabiliryorsunuz.