Gebegunlugu Mila_annesi cnm merak ediyorum bunu çok su içmek yada az su içmekle alakası varmi belki doktora sormussundur ben bulantidan su icemiyorum 1 ltre bile olmuyor bir yarım 5 lik anca içiyorum alakası varmi dir
Mila_annesi Gebegunlugu Mrb canım evet sormuştum ama alakası olmadığını söylemişti. Bazen bu durumlar olabiliyormuş.şekerden şüphelendi bende pzt açlık ve tokluk şekerime baktıracağım. Hatta bol bol su tüketmemi de vurguladı
Mila_annesi Beyza26 ben normal doğurmaya cesaret edemediğim için ilkinde olduğu gibi yine sezaryen olucak. Keyfi yerinde henüz gelmeye niyeti yok demek ki 😊
Beyza26 Mila_annesi benimde cesaretim yok açıkçası doktorum deneyelim dedi yani baktım yapamicam ameliyata geçicez
Mila_annesi Beyza26 bende son ana kadar beklicem Allah’ın izniyle tabi En azından 39+5 veya 6 güne kadar evde suyum falan gelirse buraya geldiğimde normale girmem sezaryen olucak diye baştan anlaşmamı yaptım 😊
Lacivertli_kelebek Mila_annesi Rabbim inşallah vaktinde kucağına almayı nasip eder🧡 dış faktörler baya etkiliyo ne kadar dikkat etsek ye herşey hormonlu🤷🏻♀️
Mila_annesi Lacivertli_kelebek aminn çok teşekkür ederim İnşallah 💕 Maalesef çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama ne bi çok şeyde hormonlar vs mevcut.