Adr0109 Elisah metrolife hastanesinde 40 yada 70 lira gibi bi fiyattı galiba sadece kan alıyolar zaten
Rabia30-Adem Adr0109 doğu da ne kadar uygunmuş ya ben istanbul da yaşıyorum bugün ikili tarama testi yaptırdım 360 tl verdim
Syddd Elisah bende öyle düşünerek gitmiştim her defasında öyle gidiyorum 😂nts indirimle 10 liraymış burada öyle duydum yarın gideceğim ben kontrol için bilgi alırsam söylerim metrolife gidiyorum bu arada tuna hanıma
Elisah Syddd bende tuna hanım a gidiyorum 🤗 gecen pazartesi gittim ama yarında kontrole gidicem. 2 gündür cok agrım var endişelendim. sabah mı gitmek lazım acaba sıra almayacağım çünkü 10 gün kontrol süresi var diye
Syddd Elisah ben genelde öğleden sonra gidiyorum çok sıra olmuyor sabahta gittiğimde öyle olmuyor bir kaç kişi bekliyorum ağrılarında inşallah bir şey yoktur yarında öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum
Elisah Syddd Ben sabah erken gidicem canım. inşallah bir gün karşılaşırız 🤗 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. insallah yoktur..
Syddd Elisah inşallah karşılaşırız canım ☺️ Rabbim hepimizinkini sağ salim almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Elisah Syddd gittim canım yok çok şükür. sadece suyum azalmış. su içmen lazım dedi. sen gittin mi ne durumdasın
Syddd Elisah çok şükür canım iç bol bol bende içemiyordum kendime suluk aldım 750 ml alıştım içmeye bende doğuma hazırlık bekliyoruz artık