Onunla yolculuğumuz 2 kasım da başladı insan hamile olduğunu hisseder derler ya bazen öyleydi gerçekten 1 gün gecikmişti ve ben sabahı bekleyemedim test için sabaha karsi mujdeyle uyandirip sersem ettim adamı:)) hiç agrım sizim olmadı hamileliğin boyunca ama başka problemler yaşadım ilk 5.ay kesenin etrafında kan vardı düşük riskiyle progestan kullandım dinlendim tam kaybetme korkularım bitti derken bu sefer bebegin eşi aşağıda konumlanıyor denildi ve doğuma kadar bu problemim geçmedi tabiki 22 haftaya kadar sürekli sonra da ara ara olan bulantılarımı saymiyorum bile..en katlanılması da çarpıntı problemiydi her kahvaltıdan sonra başlayan 1 2 saat elimin ayağımın canını kesen yattığım yerden kaldırmayan..çok şükür hepsi geçti gitti ve 1 temmuz de van lokman hekim hastanesinde spinal sezeryanla doğum yaptım..ilkinde de epidural olmuştum ameliyat kısmı hiç korktuğum gibi değildi ne iğneyi hissettim ne de başka bi acı korku doktorum tuğba atasaraldi allah ondan bin kere razı olsun yeni geldiğimiz bu şehiri2 bize güzel kılan en büyük mucizemiz oldu uyusuklugun gecmesi 5 6 saati buldu ilk hissetmeye başladığım karnımda hissettiğim ateş sonra ağrılar başladı tabiki ilk gün gerçekten kötüydü hastaneden cikamicam herhalde dedim ilk yürüme anı gece bitmek bilmeyen bacak bel ağrısı dayanilmazdi ağrı kesiciyi 5 6 saatte bir yaptılar bana çokta etki etmedi ama ertesi gün bıçak gibi kesildi herşey rahat yuruyebildim ağrılarım azaldı gazim çıkmadığı için ilaç verdiler çıkınca taburcu olduk su an 3 gün oldu dayanılmaz hicbir agrım yok bukadar iyi olabileceğimi tahmin bile etmezdik tek sorun hala tuvalete çıkamadım ve doğum sonrası ödem oldu iğne vuruyorum kendime bide bel agrım var hala ama herşeye rağmen kucağınıza mucizenizi aldığınızda dünya duruyor herşeye değer bin kere olsa yine değer emzirme yastığı büyük destek oldu bu arada emzirirken büyük kolaylık sağlıyor allah size de sağlıkla doğumlar nasip etsin biraz uzun oldu kusura bakmayın sorunuz olursa seve seve cevaplarım