Alyn-hstrk Bu haftalarda kullanan var mı çok tedirginim huzursuzum 😣 33 haftamdayım doktor bugün 31 haftalık kilosu 1760 gelişimi az diye bana bu iğneyi yazdı kullanan var mı yardımcı olun lütfen
Deletedmom399 Alyn-hstrk oksapar kan sulandırıcı iğne. Coraspin hapının igne hali korkmanıza gerek yok. Gebeliğin başından sonuna bile kullanan insanlar var doktorunuz en iyisini bilir kafaniza takmayın.
sinemvidinli Alyn-hstrk ben hamileliliğimin başından itibaren kullanıyorum. Şu an 28. Haftadayım ve doktorum doğuma kadar devam dedi. Bebeğe kan akışını sağlayabilmek için veriliyor. Bebeğin gelişimi için anneden bebeğe kan akışı önemli. Benim ikiz olduğu için verilmişti.
Deletedmom424 Alyn-hstrk ablam iki bebeğinde de doğuma kadar kullandı bende şuan 17 haftalığım ama doğuma kadar kullanacağım.
Merve59630 Alyn-hstrk canım oksapar kan sulandırıcı bir iğne genelde kan pıhtılaşmasında kullanılıyor diye biliyorum ben çünkü bende pıhtılaşma var 29 haftalığım kullanıyorum gebeliğimin basından doğuma kadar devam edecegim
Mami90 sinemvidinli canım kan sulandırıcın kaclik ben 0.6 bende başından beri kullanıyorum sezeryan olcam doktor bir gün öncesinden bırakacaksın dedi sen ne zaman bırakacaksın
Syh42 Alyn-hstrk ben de baştan beri kullanıyorum. Şuan 34 haftalik. Doğuma kadar kullanacağım. Bana da kan akışı yavaş diye vermişti ve ıgneden sonra düzeldi . Ama şu sıralar bu iğne zor bulunuyor. Umarım kolayca bulursunuz
sinemvidinli Alyn-hstrk ben kendim yapamıyorum normalde de iğneden korkan biriyim. Eşim yapıyor içeriğinde zaten gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini. Önemli olan iğnenin havasını almak yoksa acıyor. Zaten iğneyi yaoan kişide yaptıran kişide zamanla alışıyor.
sinemvidinli Alyn-hstrk bir de benim hep bacağımdan ya da kolumdan yapıldı. Ara ara değiştirerek yaptık
Alyn-hstrk sinemvidinli bende çok korkuyorum kan aldırmak aşı vs zor yaptırıyordum zaten benim de eşim yapacak 😒
Alyn-hstrk sinemvidinli allah kolaylık versin size de çok zor sürekli kullanmakta 😔 biran önce sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
sinemvidinli Alyn-hstrk Alyn-hstrk teşekkür ederim bebişler iyi olsun çoğu gitti azı kaldı zaten. Siz de anlamayacaksınız bile sonuc güzel olsun da 🙏 sağlıkla kavuşuruz inşallah 💞
Bsrlmnemr bir_pasa_annesi ben de 5. Haftamdan beri 4000 mg’lık oksapar kullanıyorum doğumdan ne zaman önce bıraktırılıyor?
bir_pasa_annesi Bsrlmnemr cnm ben sabaha doğum yapacaktım yine yaptım doktorum dedi bir tek doğum yaptığım gün vurulmadım birde doğumdan sonra 10 gün daha vur dedi ben 3 gün vurdum 😂artık baydım cünkü
Humaninannesi20 Korkacak bir şey yok keseyi gördüğümden beri kullanıyorum ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için önlem amaçlı verildi.Kan akışı iyi olsun diye veriliyor
sinemvidinli Mami90 benimde 6 lık akşam atılıyordum ama artık gündüze çektim. Doğumdan 1 gün öncede atılacağım Dr um öyle dedi. Ama sanırım. Ben doğumdan sonra da belli bir süre daha atılacağım canım Dr öyle bi imada bulundu bana