happylife ben adet olmayı bekliyodum bide hastaneden randevu almıştım neden olmuyo hamilelik bi sıkıntımı war acaba diye hayatımda ilk defa kadın doğuma randevu almıştım. Sonra işyerimdeki personeller bir bir adet oldu bende olmalıyım ama olamadım. Hülya hanım bi test yapın yapın bende olur böle arada gecikir beni umutlandırmayın diye geöiitiryorum çünkü heveslenerek yaptığım testler hep üzmüştü beni. Neyse ısrarla adet olmayınca bende evde vardı test bi yapayım dedim hemen iki çizgiyi gördüm eşime seslendim mutlu oldu ben durdurdum yanlış olabilir test hemen sevinmek yok diye. Sabah idrarı kesin oluyomuş bide sabah yaptım test oda çift çizgi oldu ben sevinemiyorum korkudan hüsran olur diye kimseye sölemedik eşimle onuda sevindirmedim yazık. Randevu günümü bekledim devlettekini iptal edip ablamdan bildiğim bi doktor wardı özele geçen ona randevu aldım. Kan sonucundada çıkınca oğluşum Allahhhh tutmasın kimse beni 5 haftalık hamilesin dedi doktor aradık aileleri dede olcanız teyze olcanız hala olcanız diye 😁 rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin aratmasın