Aynuraslann Merhaba anneler ☺️ bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz ? 11 haftalığım hissetmem gerekiyor mu ben anlamıyorum hala 2gün önce doktora gittik gayet sağlıklı
Anne-olmak2 Aynuraslann ilk gebeliğim 21 .22 hfralardaydı ikinci gebeliğim 15 te kıpırtılar 17 haftalık tam hissettim
Ada38 Aynuraslann merhaba 🙂 ben yeni yeni hissetmeye başladım şu an 20 haftalık. 2 gün önce cinsiyetini öğrendik 💞 ilk gebeliğim İlk 3 ay boyunca bütün sıkıntıları yaşadım son 1 aydır toparladım bende çok düşünürdüm iyi mi kötü mü diye bir şekilde besleniyor senden bebiş için rahat olsun 🤗
bebegim_28 Aynuraslann 20 haftada hissettim canım kişiden kişiye değişir ama ilk gebelikse 17 18 den önce biraz zor
Aynuraslann Meriwa evet ilk gebelik çok teşekkür ederim ☺️ etrafımda soranlar oluyor hissediyormusun diye bende sorun var heralde dedim teşekkürler 🤗
Meriwa Aynuraslann böyle haftalık merak ettiğini bilimsel olarak internetden araştır burdan da yardımcı olurlar ama kulakdan dolma değil de okuyarak öğren canm ben hep öyle yaptım
Ada38 67380ipek hemen hemen aynıyız hafta olarak 🙂 gün içinde pek değil ama tam uyuyacağım zaman minik minik karnimda birşeyler oluyor farklı bir duygu hissetmen lazım ama ya🤔
Kubra2772 Aynuraslann ilk gebelıgım benımde canım bende çok merak edıyordum 19 da pıt pıt vurmaya basladı şuan 21 haftalık baya hissediyorum
Ruya-Onen Aynuraslann Dün 17+1’dik ve hissetmeye başladım 🥰 ilk gebeliğim ama erken oldu kişiden kişiye göre değişiyor sanırım