Snszasla 12+5 olduk 6.haftadan beri kusuyorum yaa ne zaman geçecek bu 2 gün iyi olsam o da tabi ilaç sayesinde 3. Gün 3 gün yataktan kalkamıyorum ya ne yesem anında çıkıyor ne zaman bitecek artık yemek yemeye hasret kaldım ya 🤦♀️
leyla25 Snszasla bende zoferle geçirdim o haftalarımı canım 18.haftadan sonra hafiflemeye başladı yarım zofer benı 3gün idare ediyordu sonra 20den sonra nerdeyse bitti sayılır inşallah senın daha erken biter sabret çok zor bılıyorum çeken bilir 😓
Snszasla zynb_ozkn Zofer kullanıyordum o da bitti hafta sonu diye sipariş ile geliyordu Pazartesi gelecekmiş iyice başa sardım ya sabahtan beri kaç kez oldu çıkartmam valla bogazım yanıyor artık ne zaman geçecek artık bu durum 3 ay da oldu bitmeyecek mi acaba
Snszasla Yeniay inşallah ya valla artık azalsın her gün dua ediyorum açlıktan bayılacak hale geliyorum resmen
4114eb Yeniay benimde 9+6 azalmaya başladı normal midir belirtilerin kesilmesi için kötü şeyler yazıyo 😔
Aliayse 6+1 de başladı 16+1 de bitti benim bulantılarımok zor ama biraz daha sabredin 2 tane aç karna kuru fasulye yutun baya faydalı diyorlar bi deneyin belki rahatlatır
Snszasla Aliayse hiç denemedim onu faydası olursa deneyeyim ya inşallah biter artık çok zorluyor çünkü
Snszasla zynb_ozkn bulantı devam ediyor bazen yine kusuyorum ilaca rağmen ama en azından biraz dizginliyor bende anlamadım ilaç etki ediyorum etmiyor mu
Aliayse Snszasla bende denemedim öğrendiğimde bulantılarım geçmişti ama bi gün deneyin faydası olursa devam edersinz
Snszasla zynb_ozkn kusmak da çok sıkıntı canım bütün enerji çekiliyor sabah uyandım uyanalı 4 kes kustum aşırı zor yani
Oknsm Valla canim benim 4.5 5 aylikken gecti cok kotu gunlerdi rabbim yardimcin olsun aklima geliyo bazen nasil dayanmisim diyorim beyaz leblebi cubuk kraker ye acili baharatli seyler fazla tuketme gece gec saatlerde de yemek yeme oda seni kotu yapar
Snszasla Oknsm hepsinden tiksindim artık faydada etmiyor ya yemek yemeye hasret kaldım iyice betim benZim soldu kiloda verdim artık geçse ya 3 aydan sonra geçiyor dediler ama yok daha geçmedi kusmaktan boğazım ağarıyor resmen 🥺😩
yagmurksr Kızlar ben 10+4 haftadayım ama bulantılarım bir iki gün içinde nerdeyse bitti sayılır bu normal mi acaba çok yoğun bulantılarım vardı bu haftaya kadar
4114eb yagmurksr ayy bende bunu merak ediyorum burda bekleyim benimde 9+6 azalmaya başladı korkuyodum
Oknsm Snszasla valla banada 3 aydan sonra gecicek dediler gecmedi 5 aya kadar surdu ben artik agliyodum acim diye ac yatip ac kalkiyodum ama insallah sende 3 ayda sonra gecer seni cok iyi anliyorum rabbim yardimcin olsun
yagmurksr Snszasla evet çok zor oluyo canım bende kaç kilo verdim bu haftaya kadar inşallah bir an önce düzene oturur senin de
Snszasla yagmurksr inşallah ya 3 kilo verdim bile diyorlar 4. Ayda kesin geçer diye de o ayı getirmek asıl zor olan 🤦♀️
gokhansevval leyla25 bende 9+4’üm yarım zoferle günü geçiriyorum ertesi gün tekrar aynı oluyorum içmezsem 😕
Yeniay 4114eb aklınıza kötü şeyler getirmeyin iki çocuğum daha var ikisindede ne midem bulandı nede başka şeyler vardı çok güzel geçmişti hamileliklerim ama hepsi bir olmuyor işte inşallah birşey yoktur❣️