EbrarBilgem Tstnptt pandemi ve doğum nedeniyle memleketimdeyim bilecikte ☺️Ama normalde urfada oturuyoruz eşimin işi gereği doğumdan snra da urfaya dönücez
Tstnptt EbrarBilgem bnde erdekteyim cnm annemin yanında olmak isterdim ama hem eşim bebekten ayrı kalmasın istedim hem kayseride hem annem hem kayınvalidem var gitsem Bi ora Bi ora yapmak zorunda kalacaktım hemde kayseri pandemi de baya sıkıntılı riske atmak istemedim
EbrarBilgem Tstnptt anladım canım ben sadce annemde kalıyorum valla eşim de öğretmen şuanlık ayrı değiliz yoksa ben bu kadar kalamam özlerim ama okullar açılınca bebekten biraz ayrı kalabilir onada sabredicek artık 40 ımız çıkıncada almaya gelicek ☺️
Selinanne Sevcandumaan 12. Haftamdan beri kullanıyorum. 18. Haftamda girdim totalde aldığım kilo 2. Hiç iştah artışı olmadı bende. Aksine metabolizma hızını ve çok artırdı
Sevcandumaan Selinanne ah ne güzel benim de son zamanlarda aşırı metabolizmam yavaşladı . Tuvalete çıkmakta baya zorlanıyorum ☹️
Selinanne Sevcandumaan decaviti akşamüstü tok karnına alın. Sabah demir ilacı içiyorsanız da kahvaltıdan iki saat önce için. Ben bu şekilde kullanıyorum. Tabi bol.bol.taze meyve yemeye çalışın
Brcnn Sevcandumaan decavit ne kadar aldırıyor bilmiyorum ama ben 39 hafta boyunca toplam 13 kilo aldım