Sevcandumaan Kubragdkl61 ne güzel hayranım azcık kilo alanlara ben de ne yesem iki katı etki yaratıyor ☹️ Porsiyon kontrolüne dikkat etmeme rağmen 🥺
Sevcandumaan Turkoglu basından beri abur cubur şarküteri ürünleri tüketmiyorum hepsinden tiksindim çünkü 🤭 kahvaltı akşam yemeği birde ara öğün şeklinde besleniyorum suan da ara öğünde de mutlaka meyve ve kuruyemiş tüketiyorum ama aldı basını gidiyor bu kilo ☹️
Turkoglu Sevcandumaan sölediğin şekilde besleniosan fazla kilo almamalıydın ben dondurmada yiorum bazen fastfood a yiorum çok azda olsa cipsde yiorum çikolatada tatlıda yiorum tabi hergün yada düzenli bi tüketimim yok. Sen kaç kilo aldın kaç haftalıksın?
Arinna Sevcandumaan Bende hep zayıftım hamilelikte direkt xs den medyum bana biraz fala geldi. Bir tane kıyafetim yok adamakıllı giymeye. Hoş internetten alsam hangisinin bedeni ne olur almak ta istemiyorum. Bebeğim var çıkmıyorum da virüsten dolayı o tarz yerlere
Sevcandumaan Oznur11 darısı bana artık 14. Haftadan 20. Haftama kadar aynı kilo ile geldim . Şimdide bu kiloyla 30. Haftaya kadar giderim inşallah
Oznur11 Sevcandumaan ben başta 3 kilo verdim şuan 22 haftaligim sadece verdiğimi aldım başka almadım inşallah sonlarda çok almam 🙂
prenciss Sevcandumaan hayır 14 haftalıktan beri kullaniyorum şimdi 24+4 haftaligiz sadece 3 kilo almışım 😃
Arsu1661 Sevcandumaan hiç takmamaya çalış bütün kilo alımları minnaklarımız için olsun onlar için değer ben herkese diyorum kilo benim vücut benim ve mutluyum 😂 sonra kimse bişi diyemiyo 😂😂😂🤣
Ebruozcann Sevcandumaan bebeğe boş kilo aldırıyor diye biliyorum görümceme doktor ilaç kullanıyor musun demişti oda bu ilacı söyledi 8 aylık hamile şuan kullanmıyorum dedi kullanma ben boş kilolu bebek sevmem dedi
Sevcandumaan Ebruozcann bebeğe kilo aldırması için verilen bir takviye değil diye biliyorum . Annelerin vitamin depolarını boşaltmamak için kullanılıyor ama
EbrarBilgem Sevcandumaan dediğim gibi herkesin bünyesi farklı canım hiç kafana takma bebeklirimizi sağlıkla kucağımıza alalım yeterki kilo alsak da veririz doğumdan sonra napalım ☺️
Sevcandumaan EbrarBilgem aynen öyle haklısınız inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza miniklerimizi💙