Mervishh Merhaba güzel bayanlar , elinde oksapar 4000 olan var mı acaba ? Hala bulunamıyor bir kutu bile olsa raZıyım ben 🙂 Kargo ücreti vs hepsini karşılarım
Kubra52 Mervishh üretime başlanmış ben 0,6 lık kullanıyorum 45 kutu verdiler bugun bana arastırın tekrardab
Gldn7 Mervishh bnm ablamda kullanıyo eczacı bi akraba var bi kaç gün önce aradı depolara gelmiş istersen getirelim diye ablamda rapor cıkarıp alıcktı
Mervishh DamlaNur29 yok bakmadım canım eczaneme sordurayım inşallah gelmiştir bu aşamada çok zorlandık gerçekten. Sağol canım
Odymerve Cimere yazmistim yanit geldi depolara 30 haziran itibari ile gelmis. Eczaciniz sizin icin talep yapabiliyor
Mervishh Odymerve çok teşekkür ederim evet öyleymiş bilgim yoktu bende yazmıştım Mayıs ayında doktorunuzla görüşün gibi bir cevap gelmişti doktor ne yapacaksa ilaca 😀
Mervishh Odymerve o da haklı ama 😀 bende söyledim böyle bir cevap geldi diye ben ne yapabilirim anlamadım üretim mi yapacakmış doktorlar dedi ne biliyim dedim YaZın dediniz yazdım gelen cevap da bu 😀