Gizocan Minik2829 16 doluyor yarın 1 buçuk kilo aldm. Bu dönemde alınanlar direk anne malesef. Daha dengeli ve sağlıklo besinler yemeye çalışım. Kilo verilir önemli olan sağlık
Minik2829 Gizocan Evet malesef anne aliyor kiloyu.Allahtan boyum var gostermiyorum.artik daha dikkatli olmaya calisiyorum😇
Minik2829 Edsn evet en guzeli elbise.daha hamile kiyafeti almadim.bende evdekileri degerlendiriyorum canim😊
Nur1903 13+1 henüz kilo almadım çok şükür zaten almamam gerekiyor biraz fazlam olduğu için inşallah 5. Ayıma kadar almam 🥺🥺
Minik2829 Nur1903 Dikkat edince alinmiyor canim😊ben pek dikkat etmedim.ama saglikli seyleride birakmadim.onlardanda bolca tukettim.yeteri kadar hepsinden tüketirsek bizim icin daha iyi olucak.fazlasi zarar
Ayse555 Minik2829 ay bende dahaa 11+4 dün karnım büyüdü ve kılo aldım çok erken oldu ya aslında cokta yemıyorum ama nıye böyle oldu anlamıs degılım
Minik2829 Ayse555 Bende kilo aldim sadece kiyafetlerim olmamaya basladi.ama herkes iyisin diyor.karnim pirtladi biraz🙈🤩 artik yapicak birsey yok.tek yapicak şey dikkat etmek.alirsakta dogumdan sonrs veririz napalim
Ayse555 Nur1903 evet doktorum tekrar test istedı yüksemi cıktı dusuk mu cıktı bılmıyorum ama tekrar o testı istedı bugun gıttım oyle soyledı