Melek56 Kızlar daha yeni hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık nelere dikkat etmeliyim neler yemeliyim ☺🦋
Aycatpzkrkmz Melek56 vallahi miğdenizi yoracak yağlı, tuzlu, hamurişi, çiğköfte, iyi pişmemiş et, salam, sosis, pastırma, bunları çiğ tüketmeyin tebrikler inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ❤
aylakaya Ağır kaldirmamaya dikkat etmelisin.yumurta kaşar muz ceviz et süt yoğurt ıspanak brokoli karnı bahar balık elma bunlar bebek için çok onemli besinler ve suyu çok icmelisin canım ben bugün 17 hafta oldum bebeğim bir hafta önde gidiyor rabbim agrisiz bulantısız rahat hamilelik geçirmeni nasip etsin.Bebisin hayırlı olsun.Hoşgeldin aramıza 😊
Huriye3509 Benimde ilk gebeliğim 39+2 olduk ne sancı var ne birşey sadece bel agrisi hic geçmiyor bi an önce artik gelsin istiyorum ama keyfi yerinde galiba bi turlu gelmek bilmiyor kizim Rabbim herkesin evladini sağ saglim kucagina almayi nasip etsin.
Elifela Miğde bulantısı için önerebileceğiniz bşy varmı acaba yemeklerden bile tiksinti oldu 7 haftalık hamileyim