ipeginannesi Nesrind hemoroidiniz ileri derecede mi? Benim de var, normal doğumdan sonra kötüleşebilir dedi ama sezeryan sebebi olarak görmedi
Minigimm2020 Nesrind benimde var çaresi varsa doğumdan önce yaptırmak istiyorum cunku daha cok cekerim normal dogumdan sonra . Doktorda gtmedim gdicem inşallah. Bide surekli şiş ve büyük bi sekilde mi sizinki
Nesrind ipeginannesi aslında cokcok büyük değil ama istersen sezaryan yapalım dedi ben normal istiyorum dedim
Ozdmrkbraa Minigimm2020 bana da normal doğum yaparsan sonrasında çok zorlar bu hemoroid dediler acaba hamileyken bile tedavisi var mı bunun bazen çok şişip acıyor bazen ağrısı olmuyor ama memecik dedikleri çıkıntı hep var ve büyüyor
Minigimm2020 Ozdmrkbraa benim memesi icerdeydi sogukdan yorgunlukdan cikardi acir di şişerdi ama hamilelikten sonra o meme disari da duruyo artik ayni şekilde yorulunca sisiyo kabariyo kocaman oluyo agriyo inan dogumdan fakan degl de sonrasında bu hemoroidden korkuyorum
mmsms benimde 37. haftada çıktı genel cerrahi doktoruna sorduğumda normal doğuma engel değil demişti, bebeğin baskısıyla çıkmış olabilir doğumdan sonra geçebilir dedi. ama kadın doğum doktoruyla konuşmadım henüz 🤷🏻♀️
Goncarnesarel Benimde var ilk doğumda oldu doğumdan sonra baya çektiriyor ama sonrasında geçiyor 2.doğumdada oldu yine çekiyorsun şimdi 3.üye hamileyim yine olucak ama sonunda Allah’tan geçiyor.hiç yokken doğumda da çıkabilir o yüZden yapabilirsen normal doğum yapmanı tavsiye ederim ya zaten beni yanlış anlamayın nacizane düşüncem eğer bir doktor gerçekten iyi bir doktorsa Allah koruunda bebeğin yada annenin hayatı tehlikeye girmediği müddetçe sezeryana yaklaşmaz normal ister en ufak sorunda sezeryan isteyen bana göre parası için ister
Busrakoc 1 aydan fazla oldu bende bu sorunu yaşıyorum ama haftada bir veya iki haftada bir ağrısını çekiyorum. Bugün doktoruma sordum normal doğuma engel olmaz dedi.