Ssulee Lamelif bende 2 gunde 1 kilo erik yiyorum bi zarari yokmus hamileler icin faydali diye bile okudum
Deletedmom15257 Lamelif bugun en merak ettigim soruydu bu kim siracak diye bekledim hay sen yaşa 😂kotudur diye gunde iki kase yemeye calisiyordum tuzlayıp artik korkuda bitti kiloyla yerim ben 🤣😘
Aydaozk Edaa35 samsun da canım burda çok minik yerken çekirdeklerini de yiyorum tam olgunlaşmadığı için ağzım acı oluyor 😔
Elif0866 Bizim de erik bahçemiz var gidince eve dönmek istemiyorum yolluk ayrı eve ayrı topluyorum 🙈🙈
NaimeYilmaz Lamelif Yarımmı? Salı cuma pazar var bızım burda en az 1.5 kılo hemde bı oturusta marketten alıp yedklermı solemıorm bile 😊 Bısey olursa bana solerm mutlaka 😊
Setenay Gizem29 anneme fotoğrafını atmıştım yediğim eriklerin. Yazmış ki: Allah gözünü doyursun 🤣 kocana da güç kuvvet versin 🤭🤭😂
Gizemgizem Lamelif tuzlu yemiyorsaniz bir zarari olmaz annem bende kilo kilo yiyomus sonra hayati boyunca yememis tabi 😥
Edaa35 Aydaozk bende İzmir'de yaşıyorum burda da tam anlamıyla çekirdekleri olgunlaşmamisti kilosuda pazarlarda 10 TL marketlerde daha pahalı
Maya1903 Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi demişler ama tutmadı bu Bnde ekşi olan hiçbirşeyi sevmiyorum erik dahil ve kızım olacak inşallah💕😀
Aydaozk Edaa35 tv de gösteriyor istanbul da mersin de falan orda baya büyümüş. Napalm biraz daha bekleyelim bizde büyüsünler az 🤗
Aydaozk Edaa35 ohh afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın🤗🤗 bende dün carsida istediğime biraz yakın buldum nefsimi körelttim az da olsa
Clover Lamelif bence yrmrgr drvam edin muhtemelen erigin icinde bir malzemeye vucudunuzun ihtiyacı vardır. Mesela ben balık hic yiyemedim midem almadı ama resmen avakado aserdim hergun 2 tane yiyodum.balıktan sonra omega iceren en iyi besinlerden biridir.