Şuan hastane odasindan yaziyorum 40 hafta oldum hiç berlirtim yoktu en son kontrolde doktor iki cm açiklik var ama bebek çok fazla yukarda dedi pazartesi suni sanci ile başlatalim dedi neyse eve geldim surekli egzersiz yaptim yuruyuş falan ertesi gun gece nisan gibi bisey geldi sabah 9 gibi sancilarim hafif hafif başladi takip ettim 10 dk da bir gelip 40 sn kadr suruyodu kalktim evi temizledim yuruyus yaptim duş aldim derken iyice siklaşti sancim ağri artmaya basladi aksam 7 de esimi aradim geldi hastaneye gittik saat 8 de giriş yaptim hastaneye nst baglandi agrim çikiyodu o sirada suyum geldi ebe muayene etti açikliğin 9 cm ama bebek cok yukarda dedi lavman yapti aşiri bi ikinma hissi geldi bi kac sanci sonra dayanamiyorum doguyo dedim catala çiktik bebek geliyo ikinma doktorun gelsin o doğurtsun dedi ikinma geldikçe ufledim hizli hizli yoksa hemen dogacakti on dk sonra doktorum geldi geldigi gibi bi kere ikindim ve kizim doğdu tum ağrim bitti çok şükür bi saat icinde dogurdum tum sancimi evde cekip gelmistim allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin yeterki sanci aninda derin nefes alip dua edin allah yardim ediyo