Nesityyy Nil-Beyza kuzum bende clife macun kullaniyorum ☺️ilk kez ilaçsız yumurtlama gördüm 😊😊bu beni çok mutlu etti ☺️inşallah gerek kalmaz sana almaya hamile kalırsın ☺️🤲
Nesityyy Ladyssss bende yaptırdım canım aşılama.. Ben etkisini görmedim aşılamanin 🤲inşallah senden güzel haberler alırız 😊🤲
Ladyssss Nesityyy inşallah canım benim allahtan dileğim inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz🙏🏼🙏🏼
Nesityyy Diladilek kuzum valla bilmiyorum var mı ama benim acayip çok kasik ağrım var.. bıçak siplantisi gibi.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. Bakalım az kaldı zaten.. inşallah Allah bizede nasip etsin güzel haberleri vermeye ☺️☺️☺️
Diladilek Nesityyy vala canım ben 5 gün kala yaptim böyle çizgi var hibi yok gibi çok farklı birşey anlamadım bidaha tekrarlicam
Denizlice Selam kızlar iki gün önce test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyor olmadım ama negatif çıkacak diye korkuyorum da biraz daha bekliyim yurt dışındayım hiç bilmiyorum doktor araştırması yapıp bir doktora gideyim daha sağlıklı sanırım 🤣
Nesityyy Denizlice biraz daha bekle canım ondan sonra yenden test yap.. ama benim araştırmama göre adetin 35 gün gecikmesi normalmiş… Ama inşallah bebis vardır da gelmez ☺️🤲
Momstobe Tuuba1 ben 11. Günde yapmıştım erken test alıp negatif çıkmıştı ama adetim gecikti hemen ertesi gün bidaha test yaptım ve pozitif çıktı. Testler erken sonuç vermekte pek başarılı olamayabiliyor. İnşallah sende de öyledir Allah sağlıkla hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin:)
Nesityyy Momstobe kuzum yumurtlamam 12 gün önceydi adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama acayip kasık ağrısı yaşıyorum var ya bıçak siplaniyo gibi acaba geç döllenme mi oldu diye düşünüyorum.. Artık piskolojik olarak çok düşüs yaşadım.. napcami şaşırdım her akşam dua ediyorum Allahim hem bana her kadına çocuk nasip etsin.. 🤲☺️
Momstobe Nesityyy benimde çok ağrım olmuştu ve ilk defa hayatımda göğüslerim taş gibi olmuştu sizliyordu hatta test yapmasam hamileyim dicem ama negatif çıktı falan diyordum 😃 ama zamanında döllenme olmuş geç bile degilmis testler yanıltıyor insanı az kalmış sabret inşallah adet günün gelince hamile kalmışım diye haberini alırız 🙏
Deletedmom_9 Goncazafer Nesityyy Benimde 24 temmuz son 3 gün bekliyorum test yapmadan hiç bir belirti de yok bakalım kısmet 😊