Nesityyy Kızlar https://photos.app.goo.gl/8temwUYZvyeZNQvz8 bugün sonunda yumurtlamayi gördüm ☺️☺️☺️☺️Siz ne durumdasınız ☺️☺️❤️❤️
Zeynonur 22 temmuz adet dönemim 4 yıllık evliyim bizde çok istiyoruz bu ay inşallah ümitliyiz umarım seviniriz.. Rabbim isteyen her kadını bebek ile müjdelendirir inşallah ❤️
Nesityyy Zeynonur ah canım Amin inşallah Allah gönlümüze göre verir ☺️🙏Inşallah adet olmayız ☺️Hiç üzülme inanıyorum ben bizimde dualarımız kabul olcak 🙏
dilayusuf12 Nesityyy sanki günler geçmiyor gibi pazartesi 9 gün kalıyor acaba sağlık ocağında kan versemmi
Denizlice Selam kızlar bende yeni geldim aranıza 🤗 benimde 20 temmuz bakalım sabırsız bir şekilde bekliyorum test yapmadım henüz erken daha diye ama kasıklarıma çok ağrı giriyor adet mi bebek mi göreceğim haftaya inşallah kalbinize göre hayırlı haber alırız🤗
Nesityyy Denizlice inşallah canım… Allah bizede nasip etsin güzel haberleri vermeye.. valla canım benimde kasiklarima coook feci sancı girio.. dayanilmicak bir sancı… İnşallah yermesme sancısıdir… 🙏🙏🙏☺️
Xsxs Benim de 21 temmuz bakalim bu ay hacamat da yaptrdim Rabbim tum isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Nesityyy Xsxs amin canım inşallah.. Bende bu ay macun kullandım bakalım ne olcak.. Allahim inşallah bizede güzel haber vermeye nasip etsin ☺️🙏🙏
mbt34 Benim de o tarihlerde. Ovulasyon testi kullanıyordum 2 3 aydır. Bu ay hsg çekildim, smear testi verdim ikisi arasında korunmam gereken günler vardı, ovulasyon kullanmadım o yüzden denk geldiyse geldi artık. Hayırlısı olsun hepimiz için..
Denizlice Bugün dayanamayıp test yaptım adetime 7 gün var tabi zaman çok diye tek çizgi çıktı sanırım çok erken davranıyorum ama merak ediyorum 🤦🏼♀️
zohreeeee 22 temmuzda benim🙃Bugun test yaptim ilk idrarlar cok silik cikti posta paylastim..boyle durum yasayan varmi? Adetine 9 gun kala boyle cikan?
Denizlice zohreeeee inşallah vardır canım biraz daha bekle kan testi yaptır sanırım ben testlerimi yanlış yapıyorum 🤣🤣
Nesityyy zohreeeee canım fotoyu bulamadım ben postuda bulamadim…atarmisin buraya fotoyu bakalım.. İnşallah Allah bizede nasip eder… Ama sen adet günü git kan ver ozaman daha belli olur ☺️🙏
zohreeeee Denizlice inwallah tatlim tum anne olmak isteyenler inshallah temmuzda hamile olduklarini ogrenirler