[silindi] Doktoruma mide yanmamın olduğunu soyledim 2 tane mide koruyucu ilaç verdi prilam mide bulantısı için galiba ama onu içince çok rahat ediyor midem yanmam da geçiyor prilam ilacı mide yanmasına iyi gelir mi kızlar yoksa ben mi öyle hissediyorum
Aynurr16 [silindi] canım ben sadece prilam kullanıyorum midem zaten rahatsız bide pronat diye yanma şurubum var prilam kullanalı o şurubu hiç içmedim diyebilirim belkide etkilidir gerçekten bide ben kınık marka sade maden suyu içiyorum 🌸
Gamze888 [silindi] ben de 16.haftamdayım. Gebeliğimin Başından beri prilam içiyorum çok midem bulanıyordu hatta içmediğim zamanlarda saat başı kusuyordum. Prilam sayesinde yemek yiyebiliyorum, gün içerisinde işlermi halledebiliyorum çok şükür.
Aysenurcnr [silindi] prilamı yaklaşık 4 ay kullanmış biri olarak mide bulantım yanmam falan hep gitmişti
[silindi] Gamze888 Midem bulanmıyor canım artık ama yanmam oluyor bazen bende icince cok rahatliyorum
Dlrdngl [silindi] mide bulantısı için efsane bir ilaç ve aynı zamanda mideyi rahatlatıyor yanma reflu gibi şikayetleri azaltıyor benim elim ayağım o