Kuzey20_ Dün akşam 10 buçukda düzenli sancılarım olmaya başladı programdan takip ediyordum 11 dk da birdi sorna 5 dk bir oldu annemi aradım geldi bekleyelim dedi hastanede zor dedi 4 e kadar uyumadım bekledim dedim dayanamıyorum eşimi kaldırdık geldik muaynr ettiler açılma yok sancı yok. Nasıl olmaz ölüyorum sancıdan gönderdi eve eve geldik benim sancılarım devam ediyor uyumaya çalışıyorum ama nafile böyle bi sancı yok 7 ye kadar dayandım dedim olmuyor anne gidelim. Eşim işe gitmişti kardeşini aradım götürdü. 2 cm açıklık yatışı yapalım dedi ebeler. Önlük giydirdiker beni odaya aldılar doktorun gelene kadar bekle dediler 8 bucukda geliyorlarmış. 8 bucuk oldu gelen yokn sancılar coğalıyor annem belime masaj yapıyor. Ebe gelip arada bakıyor serum taktı iyi güzel gidiyor diyp duruyot açılmayı söylemiyor. Ama ben ölüp ölüp diriliyorum böyle sancı yok gerçekden bu kadar kötü olcagını tahmin etmemiştim ağrı kesici yaptım diyor ama benim sancım coğalıyor ağlıyorum bagrıyorum dayanamıyorum diye. Eşim annem bennden beter oldular çok sancı çektim kendimi yerlere attım ebe geldi artık sesim kısıldı eşime bi hareker gösterdi onu yaptı fayda yok. Duşa soktular aynı. Ikınmam gelmeye başladı artık odamda ıkındım sancım geldikce saçını görüyorum devam et dedi sancım geldik çe ıkınıyorum artık gücüm kalmadı açım uyksuuzum ve cok yorgunum. Arrık sona geldik ameliyathaneye aldılar 3. Ikınmamda öğlen 12 de doğdu oğlum oraya kadae herşey cok kötüydü ama ondan sonra onu hissetmek cok başkaydı. Gerçekden kadınlar çok özeller. Bebeği aldılar dikişlerim atılıyordu uyuşturdu ama tabi itip kakma ları hissediyorsunuz. Sonra bitti hasta bakıcı beni temizledi bezledi odama gittim bebeğim biraz geç geldi. Ağrılarım var düz yatamıyordum tuvalete cıkamadım tabi ıkınmadan dolayı çıkan basurda beni mahvetmişti. Bebeğimi yatarak emziriyordum. Daha şimdi biraz yan yan oturmaya başladım. Bebeğim 3800 52 cm doğdu. Şuan topuk kanı almaya götürdülee uykusuzlukdan geberiyoruz annemle. Çok uzun süren ağrılı sancılı bir doğum geçirdim gerçekten cok zordu benim için cok yoruldum cok halsizim yarın öğlen taburcu oluruk büyük ihtimal. Doğumu yaklaşanlara sabırlar diliyorum Allah yardımcınız olsun yanınızda mutlaka bilgili biri olsun sadece eşle olabilecek bir şey değil kendi anneniz veya ablanı bir büyük tecrübeli yakınınız olsun mutlaka. Benim hikayemde bu kadar umarım dikişlerim en kısa zamanda geçer ve şu basurdan kurtulurummm😔😔
Denizkaplan Kuzey20_ canm sakin ol agrıların gececek bgun son agrıların dıkıslerınıde bu sıcakta muhakkak guzel temzle ılaclarını ıhmal etme ama basurun gecme ıhtmalı zor kırkın cıkınca genel cerraha gozukursun sana ılac yazar rahatlarsın hayrlı ugurlu olsun bebegıne odaklan
Fatovebebegi Kuzey20_ sağlıkla büyütün insalalh size hiç bisey fayda etmemiz gerçekten doğumunuz zormuş yoksa duş felan iyi geliyor doktorunuz kim acaba bende medipole gidiyorum bol bol batikonla temizleyin dikişleriniz mikrop kapmasın 10 gün bile sürmüyor geçiyor
Cansucasalin Cektıgınız acıya değmiştim Rabbım herkese saglıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah, en kısa zaman da umarım basur şikayetinizden de kurtulursunuz👼🏼🤍😘 bu arada bende Pendik medipole gidiyorum siz hangi doktora muayene oldunuz acaba ?☘️
Kuzey20_ Fatovebebegi çok zorduuu 😔 dikişlerimden cok zorlanıyorum bir an önce geçer inşallahh. Dr canan acar demir doktor ve hastane den memnundum ebeler cok ilgiliydi duşa soktular eşime bi kaç sancı kesmek için harektler gösterdiler sürekli gelio gidiyolardu
Fatovebebegi Herkes doktoru merak etmiş 😁ama gerçekten hayırlı olsun benim de doğumum çok zordu sizi çok iyi anlıyorum bide beni ntsye bağladılar devlet hastanesinden tiksindim o yüzden bu sefer medipolde yapicam insalalh tek basimaydim çok zordu bakalım bu nasıl olucak az kaldı
Fatovebebegi Kuzey20_ benim de doktorum Canan hanım dün gittim yanına muaneye kızım hayran hayran bakıyor doktora 😁geçiyor o dikiş agrilari kaç dikiş attılar size bende çok dikiş vardı 7 cm açıklıkta Doğuma almışlardı kızımda
Kuzey20_ Fatovebebegi dışardan 4 var içerde kaç bilmiyorum canım cok yanıyor kaç güne geçiyor bu acı😔 yarın kontrle gidicz bizde
Fatovebebegi Kuzey20_ dikişleri kontrol ediyormuşsunuz batikonla temizliyormusunuz kan renginiz ne acaba intihap kapmasın benim çok acımıyordu yarın bi baktırın kendinize bu kadar çok scimamasi lazım yada normaldir agri esiginiz yoktur acıya dayanamiyorsunuz 10 güne dikişler düşüyor normale dönüyor sizin 3 gün geçmiş