Minikkusum_ Kizlar 40+1 iz ve hala tık yok yarın da akşama kadar bekleyeceğim gelmezse hastaneye giderim diye düşündük bazı tanıdıklarım da dedi git diye hani suyunda azalma olabiliyormuş ya 🤷♀️🤷♀️ varmı bizim gibi bekleyen
Oglunubeklyenanne Minikkusum_ 39 bugün bitti 40 girdik doktorum 40 dolunca gel heran gelebilir dedi ama gelen yok bende bekliyorum 🤷♀️
Minikkusum_ yba hiç nst için gel de demedi 3 defa 36 ydi galiba girmiştim doktor sandım olunca gel artık kontrole gelmene gerek yok demedi bende napcami bilemedim
Minikkusum_ Oglunubeklyenanne ayy bekliyorum bisey yok valla eşim de durdurmuyor gidelim gidelim suni sancı da verilsin istemiyorum napacam bilemedim 🤷♀️🤷♀️
yba Minikkusum_ o nasıl doktor ya. 😬Ben 30 dan beri 2 haftada bir gidiyorum.Bir sonraki gidişimden sonra yani 36dan sonra her hafta gidicem. Her doktorun tarzı Farklı olabilir fakat 36dan sonra 1 ay gitmemek normal değil.
Oglunubeklyenanne Minikkusum_ aynı bende sen gibiyim doktorum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi kontrole gerek yok dedi ama gelen giden yok 40 dolunca keain gel belki bişey olur dedi ama sezeryanda sitemiyorum inşallah sag saglim kucagımıza alalım🙏
Minikkusum_ yba aynen girmedim hiç o aralarda başka doktorda girmiştim zaten kendi doktorum hiç gir deemedi bana sadece aancon olunca gel dedi de napayim bilemedim yarın geceye kadar bekleyim bakalım inşallah gelir 🤷♀️🤷♀️
yba Minikkusum_ git bencede canım 40 olmuş, uzun zamandır da gitmemişsin hiç sancı falan bekleme bi gözük. Sonra beklemek istersen yine beklersin☺️
Minikkusum_ Oglunubeklyenanne hiç yok çocuk sağ sol da oynuyor belki aşağı inmiştir diyorum ama yok 🤭🤭
Oglunubeklyenanne Minikkusum_ aşagıya inmiştir zaten büyük bi ihtimalle benimde ilk gebeligim nasıl olcak hiç bilmiyorum agrı nasıl başlıyo nasıl oluyo 🤷♀️
Minikkusum_ Oglunubeklyenanne benimde ilk bende bilemiyorum nasıl oluyor ağrı sancı hiç bisey yok sürekli hareketli bi daha gidiyor bi dola gidiyor bi yukarı çıkıyor 😁😁