BirMucize2015 Rabbim gönlümüze göre versin inşallah Allah ol derse olur Zamanı geldiğinde hiç bir şey yapmadan bi bakmışsınız hamilesiniz size tavsiyem bol dua edin yani evlat isterken nasıl istediğini de anlat bazen yanlış dualar ede biliyoruz çünkü farkında olmayarak bide sitresten uzak durun benim iki çocuğum var onlar büyüdü çok şükür kardeş istemeye başladılar bizde olsun dedik br sene sonra hamile kaldım hamile olduğunu henüz bilmeden leke görmeye başladım Bn adet olacam sandim dişim hapse yapmıştı ilaç kullanıyordum neyse üç gün sürdü falan Bn anlamadım sonra adetim bi 10 geçti ilaçtan zannediyorum sonra eczacım hamile ola bilirsin belki diye oysa Bn adetten br iki hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı test verdi eczacım öğleye doğruydu yaptım pozitif çıktı ve çok sevinmiştik doktora gitigimde yani 7 haftalık uluyordum doktor baktı br hafta sonra gel dedi gitim 8 haftalık oldum doktor baktı bebeğinde hiç gelişme yok kalp atışı da yk bebek ölü yaşamıyor kalbi olmamış dedi kimyasal debelik deriz buna kürtaj yapıcaz dedi Bn kabul etmedim doktor için rahat etsin diye br hafta daha bekle ama kanaman olursa acile git o gün akşam kanamam oldu ve düşük yapıyordum sonra kürtaj da ettiler bi 8 ay dinlenmek için denemedik 8 Aydan donar tekrar denedik TM 1 yık geçti üstünden hamile kalmadım sonra göğüsümden kan geldi aşırı br kan bnde kortum kanser mi oldum diye doktora gitim anlamadılar emar istediler bnde eve geldim test yaptım negatif ve korunmaya başladık randevu günüm gelene kadar o süreçte ertesi gün diye de hap aldım doktora yerleşe gittiğimde meyer o zaman hamileyim ama bilmiyorum tabi test yapmışım ilaç almışım korumuyoruz emar için doktor sadece kaç adet kist var dedi zararsız o kanamada büyük ihtimal kistlerinden br tanesi patlamıştır emara gerek yok dedi ve br şey atladım ilk doktora gitigimde çocuk düşünüyoruz göğüsün omdan dolayı ağırlıyor ola bilirimi diye yok diyip ve başladı iki çocuğun var ne gerek var üçüncüye bu devirde çocuk yapmak bakmak çok zor sen ona istediğin br hayat br gelecek vere bilecekmisin br sürü olumsuzluk söyledi bide o dönem Türkiye’de sıkıntılı dönemler yaşanıyordu bide üstelik kaldığımız yerden sıkıntı çıktı ev taşınmak zorundan kalıcaktır çocukların okulları değişecek çok sitresten yaptım onun etkisinden kalarak bide ondan dolayı da ilaç almıştım ama Rabbim diletse herşey olur bu bana acı br ders olmuştu emara girmedim doktor istemedi evlede konuştuk anlaştık taşınma iptal oldu onca sitresten sıkıntı 6 haftalık hamileymişim kanamam başladı üç gün sürdü ilaçtan dedim sonra gene başladı br hafta sürdü geçti sonra gene oldu hiç kesilmedi doktora gitigimde düşük yapmışım içimde hiç br şey kalmamıştı bu en ağır acı br ders olmuştu Benim için zaten ilk düştüğümde kendimi suçladım dişim için ilac kullandım diye tabi hamile olduğumu bilmediğim için ama bu seferde emara girecem diye ve doktorun ve maddi sıkıntı yüzünden kafam karma karışık olmuştu bu düşük bni iyice yıkılmıştı 65 kilodan 49 kiloya düştüm üzüntü suçluluk ve nasıl dua edeceğimi artık bilemiyordum çocuk istiyordum ama istemeyerekte kaybediyordum bu düşükten br ay sonra içime böyle bişey düştü ki br Umut ve o zaman anladım ki ne maddi ne manevi bunu gerçekleştiremez Rabbimden başka sürekli Allahtan şunu istiyordum Rabbim sen dilersen herşey olur ol dersen olur olmaz dersen olmaz benim için bu evlat hayırlıysa Sena ve bize milletimize hayırlı br evlat olucaksa Allahım olde ve olsun diğer iki evladımdan istemeyi bilemedim belki o br imtihandı belki akılsızlığımdandı nasip olmadı veya belki o evlatlar senin için iyi br kul olmayacaktı bu şekilede aldın Bnden kurban olduğum Rabbim eyer imtihanım bitiyse bni br kez daha Anne olmamı nasip et sürekli dua ediyorum bu süreçte 13 ay oldu ve hamile değilim belimde aşırı ağır var kalkamıyorum yürüyemiyorum bu ara çalışıyorum 13 aydır ve dayanacak gibi değil bıçağıma vurmuş doktora gitim yürüyemez oldum doktor gene emar istedi bu sefer test yapmadım ilaç almadım ve korunmadık Rabbim sen biliyorsun eyer hamileysem bebeğim sna emanet diyip 6 Mart için randevu verdiler bana günüm geldi ve içim o kadar rahat ki gitim emar cektim sonuçları bekledim ve gün geldi çatı doktorum bel fıtığın olmuş ister amelyat edelim ister fizik fizikle geçmez ama sni biraz rahatlatır dedi şuna amelyat istemiyorum dedim tamam ilaç veriyorum ağrın geçmese çok şiddetli olursa muhakkak gel ya amelyat ya fizik uygulanacak dedi peki diyip ayrıldım ama içim huzurlu 11 Mart adet oldum ama nasıl bu son adetim gibi hissetim üç 4 yomdan sonra ilk defa adet olunca sevindim çok şükür dedim ilaçlarımı devam etim biraz iyi oldum işe gidip geliyordum günde iki sat yürümek zorundaydım arac iş yerime Ordan geçmiyordu br kaç hafta sonra corona çıktı ve işime son verildi hiç üzülmedim çünkü o gün içime bişey düşmüştü Hülya istifa et sürekli bu kaçandaydı bu tüm gün yoğunluktan br türlü patronla konuşamadım mesai biti eve geldim arkamdan patron aradı işine son verildi herkesi çıkarımı. Dedi corona işime son vermişti yani neyse tamam sağılık olsun sizin için hangisi hayırlıysa o olsun diyip telefonu kapatım Rabbim sen daha iyi bilirsin herşey için çok şükür dedim br hafta geçti göğüs agrısı başladı hassaslaşma damarlar masmavi kabarmışlar adetime 4 5 gün den fazla var acaba mi dedim ve kendimi hamile gibi hissetmeye başladım güzel rüyalar görmeye başladım miraç haftasina giriyorduk ve üç aylardaydık corona var vakalar çok ölüm haberi çok gece gündüz başım secdede ve ölenler için ağlıyorum dualar Yasinler okuyordum ve bu süreçte corona bitmesi için Allah’a yalvarıyordum tabi Rabbim bileceği bişey o olderse olur kimisini canını aldı kimisine de can verdi benim belirtiler çoğaldı tabi güzel rüyaları görüyorum en son ki rüyadan sonra emin oldum hamile olduğuma ve öğleden sonra 4 5 gün adetime kala test yaptım pozitif çıktı ve Bn bağırdım Allahım sana şükürler olsun diye hemen çocuklarıma eşime koştum haberi verdim ev şenlik içinde abdestimi aldım ve şükür namaza daldım br sat secdede kaldım Rabbim sna şükürler olsun sadece dilimde bu vardı çok şükür Rabbim yüzümüzü bu zor zamanda güldürmüştü ve imtihanım bitmişti şimdi 17 haftalık hamileyim zaman ne çabuk geçti anlamıyorum çok üzün oldu farkındayım ama 4 yılı anlatmak mürekkep sayfalar yetmez İnan’ın sadece özet geçtim Rabbim isteyen bütün anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah zamanı geldiğinde sizlerde anne olursunuz hiç acele etmeyin neden olmuyor demeyin hep şunu diyin şuna olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği ve sabırla bekleyin her zaman umudunuzu canlı tutun Rabbim sizlere bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin Benin duam bu sağlıklı ve hayırlı evlat istedim hep ve Rabbim nasip eti unutmayın RABBİM OL DERSE OLUR🤲❤️