Zeynep181 Eşimle ailesi yüzünden tartıştık bayağı sinirden ara ara ağlıyorum bugün ben ağlarken sanki oda pıt pıt birşeyler yapıyo gibiydi sizinde başınıza gelen varmı 22 haftalığım bebeğim kız😢
Denizderya Zeynep181 benim kızımda aynı iki gündür ben ağladıkça sertleştiriyor sanki oda yaşıyor benim hislerimi 20 haftalığız bizde 😭😢
Akile Zeynep181 hisseder bebekler canım üzme kendini oda sıkılmasın zaten bu tartışmalar hepimizde oluyor bosvermeye calis
GlahBilgiliPelit Zeynep181 benim kızım ben üzüldüğümde hareket etmiyor ki inanılmaz hateketli bi bebek gece gündüz jiç durmadan karnımda tekmeler.:
1987gokce Zeynep181 bende maalesef sağlık nedeniyle bayağı ağlamistim ben ağlarken sanki ağlama anne der gibi pit pit hareket ediyodu minnosum 😕
Nurr Zeynep181 kesinlikle hissediyorlar benimde canim skkin oldugum zaman tas gibi oluyor karnim hareket bile etmiyo cok fazla onlar icin mutlu olmaya calismaliyiz 🙏
Akin59 Zeynep181 bebeginizde hisseder canim sizin duygularınızı bak tepki vermiş annesine ben burdayım üzülme anneciğim diyir🤗