HilalG Gamzeee60 ben 25 haftayım ekim annesiyim siz kasım oluyorsunuz ama bebişlere kalmış vaktinde gelsinler inşallah 🙈🤗
Elffkayaa55 Gamzeee60 bende 19+3 günlük hamileyim canım doktorum Kasım yirmi gibi falan dedi muhtemelen sende sonlarına doğru Yapmış olursun Ekime girmeden
minikmucizem1_ Gamzeee60 geçen ay gittim 15. Haftalarda göstermedi cnm pazartesi detaylı için gidecem inşallah gösterir bu defa
Kmslmsl 19+3 haftadayim kasimda olucak ikinci gebelik sezaryen olucagi icin 2 hafta once olucak dogumum 🤗
Elffkayaa55 minikmucizem1_ valla üç doktora gittim üçü de kıza benziyor dedi kesin bişey söylemediler 😂 inşallah bu sefer belli olur senin ne canım?
Kmslmsl Elffkayaa55 seninle gunumuz ayni bnmkide kiz ikinci kizim olucak insallah 🙏 ilk gebeliginiz mi
minikmucizem1_ Elffkayaa55 canm benm ki belli değil göstermiyor en son geçen ay gittim göstermedi pazartesi detaylı için gidecem inşallah gösterir 🤩
minikmucizem1_ Kmslmsl kasımda olanların çoğu kiz bende kasımda doğdum bebeğimde kasımda doğacak Allahın izniyle