SemihDamlaDalan esosh benim başından beri öyle çok aşırı bulantım kusmam olmadı ama arada oluyor tabiki tiksinme var bazı yiyeceklerden özellikle tatlılardan düşüncesi bile bulandırıyor midemi
Susamm SemihDamlaDalan Ayy aynen bnde yaa aşırı tiksinmelerim var tatlı asla yemek istemiyorum siz kaçıncı haftasınız birde cinsiyeti bellimi
SemihDamlaDalan Susamm 12+6 yız yok belli değil cinsiyeti dündü doktor kontrolümüz kız gibi dedi ama kesin demedi bidahaki gittiğimizde belli olur inşallah
tomurcukannesi Canım benimde oluyodu.. inan evi kaç gün süpürmedim ütüler aldı başını gitti hep yatmak boş boş durmak uyumak istedim ama sabret geçicek bir iki haftaya toparlarsın.
esosh RSelma hiç çıkarmadım şu ana kadar. Ama bulantım hep var. Ağzımda hep korkunç bir tat. Korkunç bir şişlik akşama doğru
DemetCeylan Tgbabsra evet geçecek 😊 hamilelik hep böyle geçecek sanmışım bulantı halsizlik çok zordu. Ama geçiçi sabredin 😊
Havin8 CerenSelvi Ayse-elifim35 dünya hastanesi kisme önermedi en iyisi yaşam hastanesi dr Zeynep Burcu şeker Cumartesi günü sezaryena alcak beni. Çok ilgili Bir doktor.