Ozgebyr Kizlar anadolu yakasında önerebileceğiniz cildiye doktoru var mi özelde çünkü devlette sıra bulamıyorum
Mimikkk Canım Maltepe tıp Merkezinde dr. Şerife Günel var. Mükemmel bir doktor. Uzun uzun hastalarını inceler ve karışımlar verir. Hep çok yoğundur ve randevu bulmak zordur fakat ısrarcı olun ikna oluyorlar 🤗
Ozgebyr Mimikkk bende oraya gitmeyi düşünüyordum ama yeterince internette yorum bulamamıştım hemen arayayım o zaman 😊
RuzgarsMommy Mimikkk evet meshur valal kendisi cok iyi bir doktor bende ayni kişiyi tavsiye edicektim
Mimikkk Ozgebyr bir keresinde bana da aynısını yaptılar. Ben oraya gidip ısrarcı oldum ve almak zorunda kaldılar. Denemekte fayda var. Ya da özel göztepe hastanesinde bir cildiyeci varmış o da iyi diyorlar onu dene.
Deleted5544 bulamadım demişsiniz ama mhrsden bildirimleri açarsanız müsaitlik olunca bildirim gönderiyorlar kartal araştırmada sema hanım var cok cok cok iyi bir doktor
Ozgebyr Deleted5544 bildirim açtım ama henüz gelmedi çok yoğun sanırım hergun bakıyorum yok Devlette 😕
Ozgebyr Deleted5544 kartal şuan açık ama sema diye bi doktor yok acaba hala orda mı yoksa dolu olduğundan mi gözükmüyor doktorun soyadını biliyomusunuz
Mimikkk RuzgarsMommy buranın da annesi oldunuz 🥰 eşimin annesi de küçükyalı da oturuyor kim bilir belki de görmüşüzdür birbirimizi 🤗 Doğum ne zaman ?
RuzgarsMommy Mimikkk olabilir canım valla 😁 tam 1 ay sonra ağustos 5 6 gibj inşallah hastanemde delta hospital eve 10 dk. Sizin kac haftalık?
Mimikkk RuzgarsMommy ben 29+5’im. 14 Eylül tahmini doğumum. Senin az kalmış sağlıkla gelsin inş 🤗 normal doğum mu istiyorsun ?