GulerDoganAslan Arkadaşlar bugün 1.5 saat uğraştık, zıpladım, yürüdüm, enerji içeceği içtim ama bebeğim bir türlü bacaklarını açmadı. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Tuba704 GulerDoganAslan aynı şekilde 16.0 dayız 1 gün bıyunca uğraştı doktorumuz şeker çikolata içecekler yok bağdaş kurmuş oturuyor açmıyor doktor bayağı salladı onu ama yok yani 🙈
GulerDoganAslan Okadar salladı okadar zıplattıki bide üstüne enerji içirdi ama bir türlü belli olmadı şimdi de bebeğime boşuna şeker yüklettim diye vicdan azabı çekiyorum 😂😂
tomurcukannesi Benmkide ultrasonu koyduğumuz gibi açtı bacakları edepsiz😄 ama uyuyodu galiba sabah 9 da gittik çok hareket etmedi bir iki kere ağzını açtı eli kulağında öyle duruyodu. Çok enerjik gitme bidahakine bide sakim git sabah erken saatte belki uyurken yakalarsan görürsünüz☺
GulerDoganAslan tomurcukannesi bizde sabah 9'da gittik, uykudan uyandırdık, hareket etti ama bacaklarını açmadı. Kalabalık gittik utandı galiba 😂😂
Deletedmom0067 GulerDoganAslan yok canm korkma benim doktorum o kadar ayrintili baktiki her ayak parmaklarini bile tek tek gordum sadece bagdas kurmus yani srnde bacaklarini gorduysen sorun yoktur olsa bilirdi zaten
Mommy1 GulerDoganAslan [silindi] allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :) tum isteyenlere versin o kadar güzel bi duygu kiiii.... ilk oýnadigini gördüğümde dayanamayıp ağlamıştım bende :) çok güzeller yaa
Ayseenurr GulerDoganAslan ben 12haftamda gıtmıstım cikolata falan yedım sonra gostermedı bacakları kapalıydı 14haftamda gıttım sadece sıkma portakal suyu ıcmıstım erkek cıktı ögrendm 😂☺☺
GulerDoganAslan Sumeyyye valla canım ben yurt dışında yaşıyorum onlara göre hiç bişe yasak sorun değil 😔😔
Sumeyyye GulerDoganAslan Bence doğrusuda o zaten burda herkes hamilelik bi engel gibi davranıyo o yasak bu yasak 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
GulerDoganAslan Sumeyyye bu kadar da rahat olunmazki ama ne sorarsam istediğini yap diyolar hamileliği google tavsiyeleri ile yaşıyorum resmen 😂😂😂