3evlat1anne sinber artık bi dahaki kontrole bakıcaz 😊 bizim sıkıntılıydı sonuçlarımız son kontrol de güzel haberleri alınca hiç bişey görmedi gözüm dr.söyledi ama unuttum tamamen sağlığına odaklanmıştım kağıdı da ne yaptım bilmiyorum 😏 ama uzun boylu olacak dediğini hatırlıyorum 😀
Elmaveannesi Tugce1803 ablaa yine ben bebisim 16 haftalik oldu cinsiyetine bakar misin https://hizliresim.com/kxDHB8
Derya933 sinber bizde 17 olduk bugün. 14 ağustosta ultrason için randevum var o zamana cinsiyeti ve her şeyi öğrenirim herhalde 😁😁😁
dorukhan_nehirada_moms 17ci haftada 200 gr dedi dr acaba bnm kizim kilo mu almio bn yiyemedigim icin 😢😢😢😢 18 haftada gitmistim ama 5 gun geriymis dollenme tarihi 17+2cikmisti usgde ve 200 gr bide bana iri bi bebis demisti 😢😢😢😢
sinber dorukhan_nehirada_moms bu dönemlerde değişkenlik göstermeleri çok normal canım iki haftaya kdr normal olabiliyor ayrıca bebeğin cinsiyeti vs de boy kiloyu etkiliyor ben de çok aman aman dikkatli yemiyorum açıkçası üzme kendini lütfen
dorukhan_nehirada_moms sinber bn yiyemiorum yedigim cikio resmen korkumdan yiyemez hale geldim sdc peynir ekmek yedigimde cikartmiyorum tencere yemegi kesinlikle yiyemiorum cok tiksindim 😢 saglikli olsunda kilo alir nasil olsa
sinber dorukhan_nehirada_moms aynen yemek olarak ben de pek bişey giyemiyorum et ağırlıklı besleniyorum