_mucizem_ Bahars5 kuzenim spiral ile hamile kalmıştı canım bana pek güvenilir gelmiyor ben doğum sonrası kontrol hapı başlamayı düşünüyorum
MinnakLiva Bahars5 öyle bişey yohh 😂😂 eğer şiddetle çocuk sahibi olmak istemiyorsam spiral kullanırken bile hap yada iğne ile takviye alırım ve kesinlikle geri çekilme olmalı
damlazorluysal _mucizem_ ay onunla hamile kalınıyor mu?Hiç kullanmadım ama ikinci doğumum olacak taktırmayı düşünüyordum neyse ben en iyisi hapla devam edeyim yoluma.🙈
_mucizem_ Busesrmz evet onun için özel olanlar var Türkiye’de değilim gerçe orada var mi bilmiyorum Almanya’da yaşıyorum ben burada var. Bi araştır canım istersen eczanelerden belki vardır orada da
Dilara8228 _mucizem_ yok kuzum özüre gerek bende çok istedim araştırdım malesef ki bir arkadaşım var Hollanda’da yaşıyor oda getirse kac tane getirebilir 🤔 Türkiyedeki hepsi emzirme ile olmuyor 😑
Ftmnrr Butun yontemlerde ihtimal var en etkilisi sprıal kesinlikle dogum kontrol hapını bir gun unutmanız butun duzeni bozuyo her gun aksatmadan düzenli kullanmanız gerek prezervatifinde yırtılma delik olma ihtimali var
Ftmnrr Bahars5 sadece ilk zaman belki ama ondan sonrasında cok nadirdir olabilr belki bazılarında ama herkeste aynı seyler olacak diye bişey yok haplardaki ignelerdeki hormonlar cok daha zararlı bence
Tugas Hiçbirşeyin garantisi yok malesef eşim dikkat ediyordu biz öyle korunuyorduk prezervatif rahimi kurutuyor iyi birşey alayim derken para yetmiyordu spirale cesaret edemem hayatta doğum kontrol hapını kendime güvenmiyorum kesin unuturum diye 🙄