Esradegrmen Kızlar daha beşiğe karar veremedim sizce sallanan portatif beşik mi yoksa park yatak mı alayım? Ufak beşik alırsam ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğünde değiştiricem. Çok kararsızım
Arinna Esradegrmen Ben büyük aldım bebekonfordan canım.3 buçuk yaşına kadar kullanıcam. 3 aylığız kullanıyoruz şimdi. Çok memnunum. Bir tane de otomatik sallanan aldım. Çok rahat
Babyy1S Esradegrmen bende anne yanı asansörlü ve tekerlekli beşik aldım yanıma yatırırken. odasını da genç odası takımı alıcam sonradan baştan oda yapmaya gerek kalmicak 2 kez bu sekilde uzun ömürlü kullanılır
Esradegrmen Aynurr16 hafta sonu almaya gitceğiz ama daha karar veremedim eşimde anlamıyo sen ne istersen diyo iyice aklım karıştı 😂
Aynurr16 Esradegrmen kafam çok karışık 🤦🏻♀️ Bi yandan beşik uzun ömürlü büyük olsun çocuk odası yapmıycam diyorum biyandanda bir yaşında yürüyen bebeyi hayatta beşilte yatıramam inerken düşer sığmaz kesin yanımda yatar diyorum yatak odam küçük büyük Beşik sığmaz 😂 en son iki yana civi çakıp hamak kurucam 😂🙄
Esradegrmen fatma4638 bende ilk onu düşünmüştüm ama öyle alsam hep yatak odasında kalmış olcak. Odadan odaya taşımak istiyorum aslında daha rahat olur diye düşünüyorum
tekbirask156 Nasipse park yatak 🤷🏾♀️ tayinciyiz . Ama eviniz kendinizinse taşınma dertleri yoksa bence fark etmez bir yaşından sonra yetişkin yatağı alırsınız 🌺